В събота в „Терминал 7“ очаквайте


Не пропускайте „Терминал 7“ – дългото следобедно шоу на TV7, всяка събота инеделя от 12 часа!

В „Съдът влиза“ очаквайте историята на Кремена Игова – майка, която се бори за живота на болното си от детска церебрална парализа дете.

В „Открий себе си“ водещата Миглена Ангелова, с помоща на астролога Марияна Петрова, психолога Панайот Рандев и шамана, който има дарбата да разговаря с душите на хората, ще анализира пречките по пътя към целта на един млад, позитивен и талантлив човек, който иска да не изглежда повече наивен в очите на околните.

Във втората част на предаването очаквайте Ирина Тенчева, Жюстин Томс, Владимир Качаклиев и психологът Анелия Янева, които ще говорят за причините, поради които искаме да имаме деца.

Обречена ли е революцията в България?

По тази тема ще можете да удавите Любен Дилов – син в събота от 17:00 часа. На страницата на предаването в социалната мрежа Facebook https://www.facebook.com/Pusnetevodata ще има анкета и всеки ще може да гласува са „ДА“ или „НЕ“, както и да аргументира в полето за коментари своето мнение.

Според Дилов, революцията е обречена, а обратната теза в студиото ще се опитат да наложат Иван Бонев от Федерацията на „Свободните граждани“, Асен Генов – Комитата и социолози.

Любен Дилов ще ни представи и „Моите истории с…“  Евтим Милошев, а по-късно ще коментира актуални теми с психолога Еленко Ангелов. Само тази събота в „Пуснете водата“ по TV7 от 17:00 часа.

Posted on февруари 22, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: