Нови епизoди на „Седем часа разлика” от неделя вечер в 20:00 ч.

Иванов - Таня - Неделчевсн. bTV Media Group

Иванов – Таня – Неделчев
сн. bTV Media Group

В следващите епизоди на „Седем часа разлика” – тази неделя от 20:00 часа – Тео ще разбере истината, че има вероятност да е заразен с ХИВ.
След неволното откровение на Мая пред бившия й приятел, лошите събития в живота на момичето не свършват до тук. Тя ще открие пребития Слав във фургона и ще се обърне за помощ към Роки. Дъщерята на Таня Стоева е абсолютно убедена, че зад нападението стои майка й. Момичето е вече абсолютно сигурно, че трябва да отмъсти на съдийката и решава да разкрие какво знае за убийствата на фитнес инструктора Миро и генерал Лука Карлов не пред кого да е, а пред самия прокурор Иванов.

Междувременно, Таня успява да се срещне с Гончев със съдействието на Иванов. Прокурорът обаче се възползва от възможността и подслушва разговора им. Какво ще научи той и дали откровенията между бившите работодател и подчинен няма да го наранят лично, ще стане ясно тази неделя от 20:00 часа по bTV.
Отвъд Океана, Нина Роси е твърдо решена да разбере истинските мотиви зад желанието на Распутин да притежава 100% от „Избата”. Подробностите, които ще научи от съпругата на руснака ще шокират българската певица, а откровенията на самия Распутин ще я накарат почти да му се присмее.
Роки за пореден път успява да измами баща си, но този път Милото вече е побеснял и не е готов да се предаде. Тази неделя, 24 февруари, зрителите ще разберат и кой е помогнал на момчето да откупи бара на баща си.
Advertisements

Posted on февруари 21, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: