Карбовски предпочитан пред Кеворкян сред младата аудитория

"Карбовски Предаването"

„Карбовски Предаването“

Тази неделя новият водещ на TV7 Мартин Карбовски се установи като абсолютен лидер и на първо място по гледаемост сред младата аудитория (целева група 18-34) с общ пазарен дял над 17%.

В следващата и основна целева група 18-49 Карбовски отново категорично изпреварва предаването на Кеворкян с пазарен дял близо 19% за „Фронт” и 14% за „Предаването на Карбовски”.
* * * * * * *
За втора поредна седмица легендарното шоу „Сблъсък” с Иван и Андрей нареди TV7 на първо място по гледаемост, като пребори конкуренцията на bTV, Нова и БНТ.
Темата „Комерсиални ли са жените” в неделя беше следена от близо 18% от аудиторията (целева група 18-49).
И този уикенд TV7 е втора по гледаемост сред младите (целева група 18-34) и показва ръст във всички останали целеви групи.
Традиционно високите си резултати запазват и другите водещи публицистични продукции на TV7 „Факторът Кошлуков” и „Насреща Люба Кулезич” (съответно близо 15% и над 12% в целева група 18-49).
Миглена Ангелова, като част от дългото следобедно шоу на TV7 – Терминал 7, продължава да държи стабилно второ място в зрителските предпочитания, изпреварвайки конкуренцията на Нова и БНТ („Съдът влиза” – близо 13% пазарен дял, „Открий себе си” над 12% пазарен дял в целева група 18-49). В неделя токшоуто на Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро „Жените говорят” – отново част от Терминал 7, дава сериозна заявка за лидерството в ефира, като се нарежда непосредствено след bTV с пазарен дял над 11%.
Другите рубрики на Терминал 7 – „Пуснете водата” с Любен Дилов-син и Дремещата в него свиня, „Град на ангели” с Ирина Тенчева и документалната поредица на Диди Алексиева „Игри на съдбата”, отчитат съответно над 10%, близо 8% и близо 10% пазарен дял (целева група 18-49).

Информацията е на TV7 с данни от агенция GARB.

Advertisements

Posted on февруари 18, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: