В неделя в „Терминал 7“ очаквайте


В неделя, точно в 12:00 часа в „Жените говорят“  Евгения Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро ще посрещнат Лияна и дъщеричката й Дениз, актьора Калин Врачански, актрисите Койна Русева и Елен Колева. Ще разберете и какво е новото около Алфредо Торес, Райна Налджиева и Атанас Месечков.

Град на ангели“ с Ирина Тенчева

Тази неделя в „Град на ангели“ зрителите ще се запознаят с историята на една млада дама, за която да помага на другите е най-естественото нещо на света. Ангелът за много деца в Стара Загора се казва Ивелина Павлова. Тя помага на другите от малка. Един ден случайно разбира за болния 6-годишен Мишо от Асеновград и веднага започва да организира благотворителни концерти, за да помогне в борбата му с коварното заболяване. Какъв живот е водила една толкова благородна млада жена и защо го прави, зрителите ще разберат тази неделя, 14:30, TV7.

Следете и фен страницата на предаването във Facebook FB.com/Град на ангели

„Игри на съдбата“ с Диана Алексиева

Тази неделя в „Игри на съдбата“ Диана Алексиева ще разкаже историята на Алина Дуарте – жена, пристрастена към пластичните опeрации. Алина е родена в Беларус. Пристига в България с родителите си – професионални танцьори, когато е на 3 години. Скоро след това къщата на семейството е подпалена и пред очите на малкото дете изгаря тяхна съседка. Това нанася жестока психическа травма на Алина и по-късно тя се разболява, което я белязва завинаги. Следва училището, където тя е сериозно тормозена и сменя няколко гимназии.

Днес Алина е на 25. В последните години е претърпяла множество пластични операции и въпреки, че е класическа красавица, все още не се харесва достатъчно? Докъде водят травмите в детството? Защо едно красиво и интелигентно момиче не може да се приеме такава каквато е? Как един брак приключва две седмици, след като е започнал? И колко сили са нужни, за да бъдеш добър човек след всичко, което си преживял?Вижте историята на Алина Дуарте тази неделя, 15:30, TV7.

Следете и фен страницата на предаването във Facebook FB.com/Игри на съдбата 

Advertisements

Posted on февруари 16, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: