Кой влиза в ”Като две капки вода”

„Като две капки вода” сн. Global Vision

„Като две капки вода”
сн. Global Vision

Някои от участниците мечтаят да се преобразят като Елвис Пресли, други като Гена Димитрова, а трети без притеснение питат „Може ли да подкупваме журито“
Докато всички те се приготвят за активна трансформация, някой от тях вече имат и конкретни предпочитания за образите, в които искат да се превъплътят. Една от дамите признава, че с удоволствие би се превъплътила в Гена Димитрова, тъй като според нейни близки, приличала на голямата ни оперна певица. Друга от дамите е категорична, че ако трябва да се преобрази като мъж, предпочита това да бъде или Елвис Пресли, или Симпли Ред.
Някои от участниците имат сериозен опит на музикалната сцена, други на театралната, а трети рядко са себе си, защото постоянно са в кожата на другите. Повечето вече имат и ясна стратегия за това как да спечелят журито на своя страна – едни ще направят всичко възможно, за да ги забавляват, втори обещават да се държат мило и любезно с тях, а трети без притеснение задават въпроса „А може ли да ги подкупваме”.
Освен че се подготвят за старта на шоуто по Нова ТВ, бъдещите имитатори са единодушни за едно – готови са за голямо забавление, или, както се закани една от участничките, „очаквам да изтрещя и да правя пълни глупости на сцената”.
Advertisements

Posted on февруари 15, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: