В събота в „Терминал 7“ очаквайте

„Съдът влиза“ – Дело за попечителство и отнемане на родителски права

Точно в 12:00 часа в събота Миглена Ангелова, репортерът Дейвид и съдия Онцова ще запознаят зрителите с фактите по едно заплетено дело за попечителство и отнемане на родителски права. Мария е едно от седемте деца на Траяна. Тя ражда сина си Георги (7 г.) и през първата година живее заедно с Траяна и Николай. След това Мария заминава за Германия и живее там 6 години с албанец от ромски произход. Твърди, че работи като сервитьорка. Траяна не е наясно с какво точно се е занимавала дъщеря й в чужбина.

Докато Мария е в Германия, Траяна и Николай се грижат за Георги, като нещата са се развили до такава степен, че момчето ги нарича „мама и тати“. Проблемът им е, че родителските права са на Мария и Траяна не може да взима помощи, за да гледа детето. Траяна иска родителските права над внучето си. Мария не й ги дава, а и да иска – не може, защото няма лична карта. Ще възтържествува ли справедливостта и дали съдия Онцова ще успее да разплете сложния казус? Ще разберем тази събота в „Съдът влиза“ с водещ Миглена Ангелова.

Зрителите на „Съдът влиза“ имат възможност да гласуват в анкетата на предаването по време на шоуто. Следете и фен страницата във Facebook FB.com/Съдът влиза

В 13:00 часа в събота Миглена Ангелова ще ви посрещне в студиото на „Открий себе си“ с темата „За Лъжата с любов“ – изключително актуална в седмицата на валентинките. Гости в студиото ще бъдат актрисата Добринка Гецова, магът Астор, тв водещият Кирил Данаилов (Бате Енчо) и психологът Райна Ангелова.

Тази седмица в „Пуснете водата“ Любен Дилов – син ще представи „Моите истории със…“. В случая – с Влади Въргала – известният комик, който тръгна от „Магурата“, мина през „сенджетата“ и стигна до продуциране на българско кино. На гости в студиото ще бъде и директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов.

След това ще може да удавите водещия по темата:“Трябва ли да се въведе цензура в интернет“?

Наистина ли може да се обиколи България без една стотинка в джоба? Вярно ли е, че българите са гостоприемен народ? На такива въпроси ще търси отговорите репортерът в предаването на TV7 „Пуснете водата“ Джулиано Амат в новата рубрика „Пуснете Джулиано“.

Как Джулиано се запъти към най-известния град в България, голф с пернишка регистрация ли го докара на стоп, как репортерът се озова в „Мазето“ и какво е „Тева“? Всичко това ще разберете само, ако гледате „Пуснете водата“ тази събота, 17:00, TV7.

Следете приключенията на Джулиано и във Facebook: FB.com/Пуснете водата

Advertisements

Posted on февруари 15, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: