Финал на сезон 3 на „Под прикритие”

Финалният епизод на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” наближава, а националната телевизия е осигурила още много срещи на зрителите с любимите им герои преди последния епизод тази неделя. Утре в предаването „Денят започва с култура” ще гостуват продуцентите на сериала от продуцентска компания „Камера” Димитър Митовски, Димитър Гочев, Росен Цанков и представител на СТФ „Екран”.  Те ще представят екипа на продукцията, който остава зад кадър -  оператора Радослав Гочев, главния монтажист Нина Алтъпармакова и изпълнителния продуцент Иван Дойков.В минутите за култура с Александра Гюзелева и Георги Ангелов в 9:00ч. зрителите ще разберат какво предстои в последния епизод на сериала и кои са най-интересните моменти по време на снимачния процес на третия сезон.По темата за политическите сюжети в киното в предаването „Животът и други неща” в съботната сутрин ще гостуват програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, продуцентът Димитър Митовски, както и директорът на HBO България Димитър Нойков.Съботната вечер от 19:00ч. е запазена за Здравно Киселов – Косъма. В ефира на „Срещу новините” актьорът Александър Сано ще разкаже как се сместват в един човек образите на гангстер в сериал, на музикант и на водещ по националната телевизия. Водещите Косьо Лунгов и Ивайло Иванов – Играта ще го разпитат какво смята за смъртта на героя си от „Под прикритие“ и как се отразява популярността му в реалния живот.В „Денят започва в неделя” с Жоро Любенов ще гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката, както и  кой спечели и кой загуби от нея. Доволен ли е от развитието на своя герой зрителите ще разберат лично от Бахаров в неделната сутрин. В обедната емисия „По света и у нас” в неделя от 12:30ч. зрителите ще видят специален  репортаж с фенове на сериала от затвора в Казичане, както и прякото включване на консултанта на сериала Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма. В неделя  от 20.45 ч.  предстои последният 12-ти епизод на хитовия сериал на БНТ "Под прикритие".  Много събития, неочаквани обрати, загуба на любими герои бяха само част от събитията белязали третия сезон на крими драмата. Кое е най-запомнящото се ще решат зрителите и почитателите на сериала като гласуват на сайта на БНТ. За това, как се заснема един от най-успешните сериали в българския ефир, минути след неговия официален финал в ефира на БНТ, в предаването „Нощни птици” ще разкаже  режисьорът му Виктор Божинов.

Ивайло Захариев със съпругата си Миряна
сн. Bulphoto

 

Финалният епизод на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” наближава, а националната телевизия е осигурила още много срещи на зрителите с любимите им герои преди последния епизод тази неделя.

Утре в предаването „Денят започва с култура” ще гостуват продуцентите на сериала от продуцентска компания „Камера” Димитър Митовски, Димитър Гочев, Росен Цанков и представител на СТФ „Екран”.  Те ще представят екипа на продукцията, който остава зад кадър –  оператора Радослав Гочев, главния монтажист Нина Алтъпармакова и изпълнителния продуцент Иван Дойков.
В минутите за култура с Александра Гюзелева и Георги Ангелов в 9:00ч. зрителите ще разберат какво предстои в последния епизод на сериала и кои са най-интересните моменти по време на снимачния процес на третия сезон.
По темата за политическите сюжети в киното в предаването „Животът и други неща” в съботната сутрин ще гостуват програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, продуцентът Димитър Митовски, както и директорът на HBO България Димитър Нойков.
Съботната вечер от 19:00ч. е запазена за Здравно Киселов – Косъма. В ефира на „Срещу новините” актьорът Александър Сано ще разкаже как се сместват в един човек образите на гангстер в сериал, на музикант и на водещ по националната телевизия. Водещите Косьо Лунгов и Ивайло Иванов – Играта ще го разпитат какво смята за смъртта на героя си от „Под прикритие“ и как се отразява популярността му в реалния живот.
В „Денят започва в неделя” с Жоро Любенов ще гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката, както и  кой спечели и кой загуби от нея. Доволен ли е от развитието на своя герой зрителите ще разберат лично от Бахаров в неделната сутрин.
В обедната емисия „По света и у нас” в неделя от 12:30ч. зрителите ще видят специален  репортаж с фенове на сериала от затвора в Казичане, както и прякото включване на консултанта на сериала Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма.
В неделя  от 20.45 ч.  предстои последният 12-ти епизод на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие“.  Много събития, неочаквани обрати, загуба на любими герои бяха само част от събитията белязали третия сезон на крими драмата. Кое е най-запомнящото се ще решат зрителите и почитателите на сериала като гласуват на сайта на БНТ.
За това, как се заснема един от най-успешните сериали в българския ефир, минути след неговия официален финал в ефира на БНТ, в предаването „Нощни птици” ще разкаже  режисьорът му Виктор Божинов.
Advertisements

Posted on февруари 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: