„Фамилията” по bTV: Ваня Цветкова като съпруга на Стефан Данаилов

Асен Блатечки сн. bTV Media Group

Асен Блатечки
сн. bTV Media Group

Тяхна дъщеря в поредицата е Яна Маринова

Голямата българска киноактриса Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов в най-новия български сериал – „Фамилията”

Сериалът на bTV и „Камера” ще започне излъчване тази пролет в праймтайма на bTV.
Изпълнителен продуцент и главен режисьор на „Фамилията” е Димитър Гочев.

* * * * * * *

Героинята на Ваня Цветкова се казва Лидия. Заради необичайни обстоятелства е загубила разсъдъка си. Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството.

„Фамилията” ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България. Един мъж (Асен Блатечки) преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата.

Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило… Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

* * * * * * *

Днес в студиото на сутрешния блок „Тази сутрин” Ваня Цветкова сподели, че героинята й във „Фамилията” е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за нея и за миг не се е поколебала да приеме предложението.

Димитър Гочев разказа за зрителите, че сблъсъкът между героя на Асен Блатечки и фамилията (оглавявана от Стефан Данаилов) ще предизвика много катарзиси. Той подчерта и изключителната психологическа дълбочина на персонажите, която допълнително ще развълнува зрителите и ще прикове вниманието им към историята в новия сериал.

Advertisements

Posted on февруари 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: