Кой, как и къде може да кандидатства за „Къртицата“?


Започва кастингът за новото риалити шоу „Къртицата“. Продуцентите му Иван Христов и Андрей Арнаудов, или по-известни като Иван и Андрей, бяха на гости в „Добро утро, България!“ за да разкажат какви участници се търсят и какви качества са необходим за спечелването на голямата награда – четвърт милион лева.

Те поканиха всички, които искат да прекарат три месеца с Азис, Николета Лозанова, Деян Донков и много други звезди, да се явят на кастинга в петък и събота (15-ти и 16-и февруари) в х-л „Приморец“ в Бургас и в неделя и понеделник (17-и и 18-и февруари) във Варна – Фестивалния комплекс след 10 ч.

Водещите на хитовото предаване „Сблъсък“ поясниха, че се търсят активни хора, които обичат приключенията и имат желание да се развиват, а не да вегетират три месеца и да се обиждат зад гърба си. Риалити форматът предлага много препятствия за ловкост, издръжливост и съобразителност, които ще изпълнят ежедневието на 18-те участника. Интересното, че в този вариант ще има голяма доза криминален елемент, защото всички ще търсят кой е къртицата, дори и зрителите, които ще могат да спечелят по 5 хил. лв. на седмица.

Advertisements

Posted on февруари 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: