Джулиано Амат проверява гостоприемството в „Пуснете водата” с Любен Дилов

Джулиано Аматсн. TV7

Джулиано Амат
сн. TV7

„Пуснете Джулиано” е името на новата рубрика в „Пуснете водата” по TV7 в събота

Наистина ли може да се обиколи България без една стотинка в джоба? Вярно ли е, че българите са гостоприемен народ?
На такива въпроси ще търси отговорите репортерът в предаването на TV7 „Пуснете водата” Джулиано Амат в новата рубрика „Пуснете Джулиано”.
Амат стана известен с нестандартните си репортажи в предишни предавания на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Сега Джулиано ще обикаля България на стоп, за да докаже, че може да се пътува и без пари, а българите са гостоприемни и положителни хора.
Джулиано с радост ще посети всеки град, стига зрителите да го поканят и да му намерят подслон. За този жест репортерът е склонен на всичко, за да се отблагодари – да изчисти дома им, да разходи кучето или да измие колата.
Очаквайте още тази събота в предаването първата спирка на Джулиано – Перник. Как Джулиано се запъти към най-известния град в България, голф с пернишка регистрация ли го докара на стоп, как репортерът се озова в “Мазето” и какво е “Тева”?
Всичко това – в „Пуснете водата”, част от „Терминал 7“ тази събота, 17:00, TV7.

* * * * * * *

ТЕРМИНАЛ 7 ТОЗИ УИКЕНД
СЪДЪТ ВЛИЗА: Дело за попечителство и отнемане на родителски права
Точно в 12:00 часа в събота Миглена Ангелова, репортерът Дейвид и съдия Онцова ще запознаят зрителите с фактите по едно заплетено дело за попечителство и отнемане на родителски права.

Мария е едно от седемте деца на Траяна. Тя ражда сина си Георги (7 г.) и през първата година живее заедно с Траяна и Николай. След това Мария заминава за Германия и живее там 6 години с албанец от ромски произход. Твърди, че работи като сервитьорка. Траяна не е наясно с какво точно се е занимавала дъщеря й в чужбина. Докато Мария е в Германия, Траяна и Николай се грижат за Георги, като нещата са се развили до такава степен, че момчето ги нарича „мама и тати”. Проблемът им е, че родителските права са на Мария и Траяна не може да взима помощи, за да гледа детето. Траяна иска родителските права над внучето си. Мария не й ги дава, а и да иска – не може, защото няма лична карта. Ще възтържествува ли справедливостта и дали съдия Онцова ще успее да разплете сложния казус? Ще разберем тази събота в „Съдът влиза“ с водещ Миглена Ангелова. Зрителите на „Съдът влиза” имат възможност да гласуват в анкетата на предаването по време на шоуто. Следете страницата на „Съдът влиза” http://tv7.bg/terminal7/sadat-vliza/ и фен страницата във Facebook FB.com/Съдът влиза

ГРАД НА АНГЕЛИ” С ИРИНА ТЕНЧЕВА
Тази неделя в „Град на ангели” зрителите ще се запознаят с историята на една млада дама, за която да помага на другите е най-естественото нещо на света.

Ангелът за много деца в Стара Загора се казва Ивелина Павлова. Тя помага на другите от малка. Един ден случайно разбира за болния 6-годишен Мишо от Асеновград и веднага започва да организира благотворителни концерти, за да помогне в борбата му с коварното заболяване. Какъв живот е водила една толкова благородна млада жена и защо го прави, зрителите ще разберат тази неделя, 14:30, TV7.

ИГРИ НА СЪДБАТА” С ДИАНА АЛЕКСИЕВА
Тази неделя Диана Алексиева ще разкаже историята на Алина Дуарте – жена, пристрастена към пластичните опeрации.

Алина е родена в Беларус. Пристига в България с родителите си – професионални танцьори, когато е на 3 години. Скоро след това къщата на семейството е подпалена и пред очите на малкото дете изгаря тяхна съседка. Това нанася жестока психическа травма на Алина и по-късно тя се разболява, което я белязва завинаги. Следва училището, където тя е сериозно тормозена и сменя няколко гимназии. Днес Алина е на 25. В последните години е претърпяла множество пластични операции и въпреки, че е класическа красавица, все още не се харесва достатъчно?

Докъде водят травмите в детството? Защо едно красиво и интелигентно момиче не може да се приеме такава каквато е? Как един брак приключва две седмици, след като е започнал? И колко сили са нужни, за да бъдеш добър човек след всичко, което си преживял? Вижте историята на Алина Дуарте тази неделя, 15:30, TV7.

Още новини

Advertisements

Posted on февруари 14, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: