„Укротяване на опърничавия” с Пацо – ново романтично шоу по Нова ТВ

Панайот Кючуков - Пацо сн. Телеман

Панайот Кючуков – Пацо
сн. Телеман

Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, екипът на предаването „Горещо” обяви кастинг за сърцето на звездата, а тази неделя финалистките в него пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово.

Първия епизод на „Укротяване на опърничавия” зрителите могат да видят тази неделя от 22:50 ч. в ефира на Нова ТВ.
5 претендентки се борят за сърцето на Панайот от Big Brother в новото едночасово романтично шоу от 17 февруари 2013…
* * * * * * *
Изцяло нов, забавен и романтичен проект е дълго пазената изненада за  зрителите на Нова ТВ в месеца на любовта. „Укротяване на опърничавия” е напълно различно за българския ефир шоу, а в седмицата на Свети Валентин, от 17.02, дебютира неговият първи епизод, заедно с главния герой на екрана – звездата от Big Brother Панайот.
Форматът е подготвен изцяло от екипа на предаването “Горещо”, а главната цел в него ще бъде една от  любимите реалити  звезди на зрителите – Панайот, уморен и отегчен от славата, да срещне сериозна приятелка.
Малко след излизането на Пацо от къщата на Big Brother All Stars, екипът на „Горещо” обяви кастинг за сърцето на колоритния участник, а  дни по-късно стотици кандидатки изпратиха своите любовни послания.
Риалити  участникът доказа, че е сериозен в намеренията си, като лично отговори на всяка една от тях, а в последствие се срещна с най-смелите момичета на живо.
От всички участнички журито, начело с Панайот, избра пет финалистки – най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните, като оттук нататък проектът  ще проследи как ще се представят те в рамките на състезанието.
В първия епизод на “Укротяване на опърничавия” петте претендентки за сърцето на Панайот – Мелиса, Мартина, Надя, Невен и Юлияна, ще  пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там ги очакват  майката на Панайот –  Нели и неговият баща – Сашо.
* * * * * * *
Изненадите за всички тях тепърва започват, а за да спечелят симпатиите в семейството, красавиците ще трябва да преминат през серия от изпитания, добре премислени препятствия и изкушения.

Първата порция от тях ни очаква още тази неделя вечер, 22:50 – 23:50 ч.

Advertisements

Posted on февруари 13, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: