Пети сезон на „Столичани в повече” – скоро

„Столичани в повече” - снимки на сезон V сн. bTV Media Group

„Столичани в повече” – снимки на сезон V
сн. bTV Media Group

Животът на Чеканови и Лютови започва наново; нови персонажи и гост-звезди в следващия сезон

Ново начало, нови герои, още по-комични и на моменти изключително крайни ситуации очакват героите в петия сезон на хитовия сериал „Столичани в повече”, който ще стартира скоро в ефира на bTV. Историите на двете враждуващи семейства – Лютови и Чеканови – отново ще има с какво да изненадат както самите тях, така и зрителите.
Още в първите епизоди ще станат очевидни финансовите затруднения на двете семейства, които бяха брутално измамени в края на предходния сезон от френския инвеститор Доминик. Нещастието на едни, обаче, ще се окаже добро за други, а кой ще бъде облагодетелстван от ситуацията, ще стане ясно в предстоящите серии на хитовия сериал.
Рангел и Йордан ще бъдат преследвани от лош късмет и ще се превърнат в олицетворения на думите – „когато си на дъното, пътищата са много”. Не само те, но и двамата братя Пацо и Константин, както и на експресивната Зоя, ще „заемат” своите нови места в живота в Извор.
Разривът между Рангел и Гълъбина изглежда неизбежен. И може би връщане назад няма да има. Предизвикателствата, които очакват двамата съпрузи, опитали „сладостите” на свободния живот, ще ги изправят пред нови въпроси и ситуации, в каквито не са попадали досега в живота си.
В семейство Лютови нещата също не са никак розови. Йордан и Славея ще загубят член на семейството си, но ще изживеят и огромното щастие да станат баба и дядо. Внучето, с което ще ги дари Йовка, ще се окаже в центъра на много важни събития, които колкото и забавни, са всъщност дълбоко драматични. Семейство Лютови ще бъде изненадано още и с появата на нова любов – Андрей най-после ще открие жената на своя живот, без да знае в каква сложна ситуация се забърква.
Неутихващата страст на Спас към иманярството и лесното забогатяване ще го отведе в нови абсурдни ситуации, изпълнени с напрежение, безимни страхове и комизъм. Той и аверът му отец Григорий ще се забъркат в нови приключения…
Петият сезон на „Столичани в повече” ще зарадва своите зрители не само с обратите в живота на героите и произтичащите от тях забавни истории, но и с появата на много нови и обичани лица.
„Гости” в Извор и в живота на неговите жители ще бъдат Христо Стоичков, Йорданка Кузманова, Ралица Паскалева, Гергана Дончева, Даниел Цочев, Стефания Кочева, Атанас Михайлов и други.
* * * * * * *

Междувременно, на сайта на bTV се появи кратък анонс за старта на новите серии на сериала „Седем часа разлика„.
От 24 февруари тв сагата се връща в обичайното за нея време на излъчване – неделя, от 20 часа. Зрителите ще имат възможност да проследят началото на развръзката на трети сезон на сериала.
Миналия октомври той бе преместен във вторник (от 21 часа). Новият час на излъчване съвпадаше с този на друго предаване на Магърдич Халваджиян – „Пълна лудница“ (Нова ТВ). Дали ще има четвърти сезон на „Седем часа разлика“ все още не е ясно.
В последния излъчен епизод Мая беше на път да каже на бившето си гадже – Тео, че може да е болен от СПИН. Дали истината ще бъде разкрита или момичето все пак ще се въздържи? Междувременно Роки откупи бара си от баща си. Милото беше бесен, но кой помогна на Радослав да се опълчи срещу родителя си не стана ясно. Тайнственият благодетел може да се окаже виновен и за събирането на момчето с майка му. В Ню Йорк Коцев, с помощта на Пол Станкоф, поведе война на два фронта. Как ще завърши битката на бившия треньор с Таня Стоева и Милото, и дали адвокатът ще се събере с дъщеря си остава да разберем.
Advertisements

Posted on февруари 13, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: