Месец на разрушенията по National Geographic

Изоставени сн. Fox International Channels

Изоставени
сн. Fox International Channels

Заложи и разруши (12×30)

вторник 12 март, от 21:00 часа (2 поредни епизода)
премиера
„Заложи и разруши” проследява работата на фирмата “Данли Демо” от Ню Хемпшир, която предлага оферти из цяла Нова Англия за над 200 имота годишно. Ако спечели търга, екипът претърсва сградата за изоставени съкровища, от които да припечели, а след това я изравнява със земята. Събарят всичко, от малки домове до изоставени складове, а всяко място има своя история и обещава скъпоценни находки.
Изоставени (13×30)
вторник 12 март, от 22:00 часа (два поредни епизода)
премиера
„Изоставени” проследява опитите на Джей Чайкин и приятелите му, Марк и Дан, да изкарат пари по необичаен начин. Те претърсват изоставени сгради за ценни предмети.

* * * * * * *

ДРУГИ НОВИ ПОРЕДИЦИ
Паранормално (10×60)
сряда 6 март, от 21:00 часа
премиера
Хората по целия свят стават свидетели на странни феномени. Това се е случвало многократно в историята. Срещите с чудовища, духове и същества от други светове и измерения продължават да смайват човека. През годините, развиващата се наука е разкрила много от тези мистерии, описвайки естествените причини за наглед свръхестествени явления. Въпреки това, много от отговорите все още убягват на учените и изследователите на тези аномалии. Сериалът „Паранормално” проследява търсенето на причините за тези привидно неестествени събития.
Имперски войни (4×60)
петък 15 март, от 21:00 часа
нови епизоди
През 480 г. пр. Хр., Мидийските войни, изправяли западните срещу източните сили почти 20 години, достигнали нов етап. Подтикнат от амбиция и настървен за отмъщение след унижението на баща си в Маратон, персийският цар Ксеркс I се подготвил за ново нашествие в Гърция, начело на своята могъща и страховита армия. В Термопили, тесният проход между планините и морето, предоставящ единствения достъп по суша до Атина, се установил спартанският цар Леонид I. Той ръководел 300 спартански воини, а тактиката му била да забави врага. В продължение на три дни, той отстоявал позициите си срещу неизброими нападатели в битка без милост и надежда за спартанците. Атина паднала, но победата на имала горчив привкус за персите. Армията на Ксеркс намаляла значително, а героичната саможертва на Леонид и мъжете му се превърнала в пример за борба срещу нашествениците. Смелостта, която тя вдъхнала на гърците, след няколко месеца им дала тласък да извоюват една победа, която била решаваща за времето си: битката при Саламин. При военноморски сблъсък със значително по-многобройни врагове, Темистокъл си послужил с хитрост и най-накрая разгромил страховитата персийска мощ.
Наркотици ООД 3
четвъртък 14 март, от 22:00 часа
премиера
След зашеметяващия рейтинг на първите два сезона, „Наркотици ООД 3” навлиза в най-прословутите градове в света. Сериалът отново се ползва с изключителен достъп и предава достоверно актуалната информация. Той ще ви отведе от Аляска до Амстердам, от Лос Анжелис до Лондон и от Маями до Монтана, за да чуете разказите на хората на фронта на войната с наркотиците. Трафиканти, дилъри, потребители, полицаи и лекари споделят личните си знания и преживявания, разкривайки тъмното сърце на търговията с оборот от 320 милиарда долара годишно на „Наркотици ООД”.
* * * * * * *
ПРОДЪЛЖАВАТ ПРЕЗ МАРТ
Мегазаводи: Супер коли (10×60)
всеки вторник, 21:00 часа
последни епизоди
Поредицата „Мегазаводи” разглежда отблизо производството на някои от най-мощните коли в света.
Разглоби ме (10×60)
всеки вторник, от 22:00 часа
последни епизоди
Предаването изправя един срещу друг два екипа от автомеханици, търсещи коли, които да купят, разглобят и продадат на части. Всеки бърза да се спазари и продава усилено, за да реализира печалба. Могат ли да спечелят пари от скрап?
Морски вълци (10×60)
всеки понеделник, от 22:00 часа
последни епизоди
„Морски вълци” следва най-успешните риболовни съдове на Масачузетс и екипажите им, докато плават в търсене на най-хитрата и неуловима риба в океана – червеният тон. Тези капитани са комарджии, умели рибари и маниаци, които залагат всичко на шанса да закачат някой „диамант” – 450-килограмова риба тон. Всяка от тези риби може да се продаде за 10 – 20 000$… Но за да спечелиш, трябва да инвестираш. Ето къде се намесва хазартът. За всеки пет дни риболов, капитаните харчат между 2 000$ и 20 000$ за гориво, примамки, лед, храна и екипировка. Ако не ловуваш, няма да хванеш нищо – толкова е просто. Дали ще уловят достатъчно риба, за да изплатят дълговете си и да се върнат у дома с истинска печалба?
Разследване на самолетни катастрофи 11 (3×60)
всеки понеделник, от 21:00 часа
нови епизоди
Разследване на самолетни катастрофи” разкрива тъжната истина, че авиационната безопасност се подобрява само след инциденти. Поредицата продължава да анализира легендарни самолетни катастрофи, за да установи какво се е объркало и защо. Всеки епизод се основава на аудио записи от пилотската кабина, доклади за произшествията и разкази на очевидци, като включва интервюта, модерна компютърна анимация и увлекателни възстановки.
Арестувани зад граница 8 (10×60)
всеки четвъртък, от 21:00 часа
нови епизоди
Осмият сезон на „Арестувани зад граница” продължава да проследява историите на западни туристи, които трябва да се борят за живота си, задържани в плен в най-опасните райони в света. Независимо дали са били арестувани за контрабанда на наркотици или са станали жертви на отвличане, действителните им разкази са шокиращи и изпълнени с напрежение.
Кървавите разкази от Тауър (3×60)
всеки петък, от 21:00 часа
нови епизоди
Представяме ви изключителните разкази за затвора, убийствата и екзекуциите зад стените на най-емблематичния замък в историята на Великобритания.
Табу 9
всяка неделя, от 21:55 часа
нови епизоди
Още един сезон, който прониква право в сърцето на най-големите табута по света, включително екстремни колекции, отвратителни професии, странни сватби и фетиши.

* * * * * * *

НЕДЕЛНИ ПРЕДАВАНИЯ
Война за злато
премиера в неделя 3 март, от 21:00 часа
премиера
Докато цената на златото достига едни от най-високите си нива в историята, Колумбия е в разгара на невиждана от години златна треска. В гъстата джунгла и земеделската провинция, самозвани миньори съсипват огромни ивици земя в трескаво търсене на ценния метал. Но още по-тревожното за властите е, че това злато може да отвори нова глава в гражданския конфликт, който разкъсва Колумбия от пет десетилетия. Кореспондентът на National Geographic, Мариана ван Зелър, обикаля непостоянния фронт и разкрива как левите партизани, криминалните организации и международните фирми за минно дело присвояват златото на Колумбия.
Американски трезор
премиера в неделя 10 март, от 21:00 часа
премиера
Независимо дали са в брой, в злато или в дигитален вид, всички знаем, че парите карат света да се върти. В това едночасово предаване, водещият Джейк Уард открива, че този свят би се сринал без двигателя, който захранва всичко. National Geographic ви отвежда за първи път в сърцето на машината за пари, на места, където е достъпът с камера е забранен – право в трезорите на някои от най-големите хранилища. Те пазят онова, което искате, от което се нуждаете и се трудите усилено, за да получите – пари.
Бялата мечка
премиера в неделя 17 март, от 21:00 часа
премиера
Върховният хищник на Арктика, полярната мечка, е под обсада. Какво ще се случи с нея, когато ледът изчезне? Тя е принудена да се отправи на епична миграция и трябва да преживее едно изтощително, гладно лято на сушата. В затоплящия се свят, горещият сезон на гладуване става все по-дълъг. Ще успее ли полярната мечка да се адаптира? Или светът се променя непосилно бързо за нея? Отговорът може би се крие дълбоко в нейната ДНК.
Котката – фантом
премиера в неделя 24 март, от 21:00 часа
премиера
Операторът Кристиян Баумайстер пътува из Пантанал в търсене на най-едрата и потайна голяма котка в Южна Америка – ягуарът. Сред неимоверно богатия животински свят, включващ каймани, видри, тукани и папагали макао, Баумайстер иска да сбъдне най-амбициозната си мечта – да заснеме как ягуар изяжда кайман.

Posted on февруари 12, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: