Каналите на Fox през март

3a_ru3resАнатомията на Грей сезон 9 – премиера за България
FOX

 Вегас
от 7 март, всеки четвъртък, от 21:00 часа
премиера за България
Гледайте Денис Куейд и Майкъл Чиклис във „Вегас” – драма, вдъхновена от истинската история на бившия шериф от Лас Вегас, Ралф Лемб. Той е собственик на ранчо от четвърто поколение, натоварен със задачата да въдворява ред през 60-те години в Лас Вегас – Мека на хазарта и развлеченията, издигнала се от прахоляка. Ралф Лемб иска спокойно да ръководи ранчото си, но Лас Вегас е пълен със самозванци и корупция, които нарушават подредения му живот. Припомняйки си командването на Лемб като военен полицай през Втората световна война, кметът призовава неговото чувство за дълг и го моли да разследва убийството на един служител на казино. Това е началото на сблъсъка на Лемб с Винсънт Савино – безскрупулен гангстер от Чикаго, който планира да си присвои Вегас. Лемб има двама помощници в опазването на закона и реда – неговия дипломатичен, уравновесен брат, Джак и симпатичния му, но импулсивен син, Диксън. Амбициозният окръжен заместник прокурор Катрин О’Конъл, израснала в съседното ранчо, също му оказва съдействие в името на правосъдието. Във Вегас, двама могъщи мъже, Лемб и Савино, водят ожесточена борба за контрол над разцъфващия оазис. Нито един от тях няма да отстъпи.
Денис Куейд като Ралф Лемб
Майкъл Чиклис като Винсънт Савино
Кери–Ан Мос като зам. прокурор Катрин О’Конъл
Джейсън О’Мара като Джак Лемб
Тейлър Хендли като Диксън Лемб
Сара Джоунс като Миа Ризо
Уайт Чапъл – сезон 2
от 26 март, всеки вторник, от 21:50 часа
премиера за България
Рупърт Пенри-Джоунс се завръща като прокурор Чандлър в тази драма с мрачна атмосфера. През 60-те години на 20 в., близнаците Рони и Реджи властват над Източен Лондон, носейки организирана престъпност, убийства и насилие по улиците на Уайт Чапъл. Когато в Темза изплува тялото на обезобразен мъж, Чандлър и екипът му започват да подозират, че някой избива стари мафиоти в стила на братята Край, за да се издигне по бързия начин до върховете на подземния свят. Но кой би имал силата и властта да направи подобно нещо? Нещата се влошават още повече, когато започва да изглежда, че гангстерите са готови да избиват не само своите, а и всеки, който се изпречи на пътя им – а в този случай това са Чандлър, Майлс, Макормак и Кент.
Рупърт Пенри-Джоунс
Фил Дейвис
Стив Пембертън
Острова на обречените – сезон 1
от 14 март, всеки четвъртък, от 22:40 часа
премиера за канала
Малка група роднини и приятели се събират на отдалечен остров, за да присъстват на едноседмично сватбено тържество. Но историята на острова, като място на масово убийство, заплашва да помрачи радостното събитие и подготвя сцената за нова мистерия.
Аби Милс (Илейн Касиди), все още преследвана от ярките спомени за убийството на майка й, се завръща у дома, на Хапрър Айлънд, за първи път след ужасяващото събитие, за да отпразнува сватбата на най-добрия си приятел от детството Хенри Дън (Кристофър Горам) и Триш Уелингтън (Кейти Касиди) – красива, невинна и богата наследница. Нито щастливата двойка нито гостите подозират, че завръщането на Харпър Айлънд ще задейства поредица от ужас и насилие, в допълнение към сватбеното тържество.
В рамките на три епизода „Острова на обречените” ще разкрие една мрачна история за убийство и отмъщение, докато гостите на сватбата – всеки със собствен мотив – се страхуват и се опитват да открият убиеца, преди той или тя да удари отново. „Острова на обречените” прескача границата на обикновената телевизия с плашеща, провокативна и сексуално наситена драма, която държи зрителите в напрежение.
Илейн Касиди като Аби Милс
Кристофър Горам като Хенри Дън
Кейти Касиди като Триш Уелингтън
Ангел на мрака – сезон 1 (втора част)
от 15 март, всеки петък, от 22:40 часа
премиера за канала
В главната роля в АНГЕЛ НА МРАКА ще видим Джесика Алба, която играе Макс – генетично модифициран човешки прототип с избухлив характер. Тя е избягала от военните, които са я създали, но те продължават да я преследват в подземния свят на северното Тихоокеанско крайбрежие през 21 век. Макс има помощник в лицето на Лоугън Кейл, с когото се бори да избегне пленничеството и търси оцелелите си „братя и сестри”. Кейл е идеалист и кибер журналист, който се опитва да изобличи корупцията и потисническата система в този футуристичен свят.
Въпреки че спокойната и хладнокръвна Макс устоява на опитите на Лоугън да я въвлече в своя кръстоносен поход, тя често трябва да използва уникалните си дарби, за да се бори с безскрупулните търговци на власт в новото хилядолетие.
Джесика Алба като Макс Гуевера
Майкъл Уедърли като Лоугън Кейл
Ричард Гън като Келвин Тиодор – Скечи
Красавицата и звярът  – сезон 1 (втора част)
от 21 март, всеки четвъртък, от  21:50 часа
премиера за България
Катрин Чандлър, детектив, става свидетел на убийството на майка си и се опитва да разбере причината за това, когато среща Винсънт Келър, който я спасява от смърт. Те се учат как да си помагат взаимно и пазят от тайна агенция факта, че Винсънт все още е жив, след като от агенцията са го инжектирали с нещо, което му дава сили.
Кристин Крук като Катрин Чандлър
Джей Райън като Винсънт Келър
Макс Браун като Евън Маркс
Нина Лизандрело като Тес Варгас
Остин Бейсис като Джей Ти Форбс
Брайън Джей Уайт като Джо Бишъп
* * * * * * *

FOXLIFE

Имало едно време – сезон 2
от 4 март, всеки понеделник, от 21:55 часа
премиера за България
Реалността и измислицата започват да се сливат, когато героите от приказките се освобождават от разваленото проклятие на кралица Реджина и започват да си спомнят кои са. За свое учудване обаче те не се завръщат в страната на приказките. И за да стане още по-сложно, Румпелстилскин, известен като г-н Голд, разпространява магия в градчето, за да извоюва надмощие над Реджина. Магията е на мястото си в приказките, но в нашия свят води до необратими последици. В страната на приказките принц Филип събужда спящата красавица (Сара Болгър, „Династията на Тюдорите”), но открива, че спътникът му Мулан (Джейми Чънг „Измислен свят”, „Поредният ергенски запой”) скоро трябва да се изправи срещу смъртоносен противник.
Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард
Дженифър Морисън като Ема Суон
Робърт Карлайл като Г-н Голд
Лана Парила като Реджина Милс
Джош Далас като Дейвид Нолън
Джаред Гилмор като Хенри Милс
Анатомията на Грей – сезон 9
от 20 март, всяка сряда, от 20:55 часа
премиера за България
Лекарите от „Сиатъл Грейс” са изправени пред последиците от самолетната катастрофа от предишния сезон. Продължавайки живота си, те трябва да се научат да се адаптират към промените, да приемат загубите и да with their relationships and careers.
Елън Помпео като д-р Мередит Грей
Сандра Оу като д-р Кристина Янг
Джъстин Чеймбърс като д-р Алекс Карев
Чандра Уилсън в ролята като д-р Миранда Бейли
Джеймс Пикънс-младши като д-р Ричард Уебър
Патрик Демпси в ролята като д-р Дерек Шепърд
Секс образование – сезон 2
от 3 март, всяка неделя, от 22:00 часа
премиера за България
„Секс образование” е за секса и всичко, което искате да знаете, но не е имало кого да попитате или не сте знаели, че искате да попитате.
Домакин на предаването е журналистката и писателка Джована „Нина” Палмиери, която ще отведе зрителя на едно вълнуващо и продължително пътуване в света на секса, ще говори за него без предразсъдъци и вулгарност, с лекота и чувство за хумор. Тя ще ви научи как да бъдете по-самоуверени в секса, как да го направите по-приятен и стимулиращ.
Нина Палмиери като самата себе си.
Модни престъпления („What Not to Wear“) – сезон 7
от 10 март, всяка неделя, от 21:00 часа
премиера за България
Всички имаме приятели, които ни казват какво да носим, но понякога ни трябва помощ с това какво не трябва да обличаме. Това е модно шоу, в което един човек претърпява промяна на стила, с помощта на бившия супермодел Лиса Бъчър и соул певицата Мика Парис. Всяка седмица един човек, тайно записан от половинката си, приятелите или колегите си, изпитва мъката и радостта от това да научи как не трябва да се облича, чрез един процес, който включва тайно заснемане, преглед на настоящия му гардероб и открит разговор за природните му дадености.
Клинтън Кели като себе си
Стейси Лондон като себе си
Скрити доказателства – сезон 3
от 14 март, всеки четвъртък, от 20:55 часа
премиера за България
Когато кариерата на блестящата и амбициозна неврохиружка приключва, тя насочва неподозираните си медицински заложби към разкриването на убийства. Всеки има своя история и д-р Меган Хънт ще разбере каква е тя. Меган е блестящ неврохирург, но една катастрофа слага край на кариерата й. След като вече не може да помага на живите, д-р Хънт се превръща най-известният съдебен лекар във Филаделфия. Въпреки че е невероятна в работата си, репутацията й на „труден характер” я предхожда където и да отиде. За нея няма граница, която не може да прекрачи. Влиятелната й шефка се опитва да я защитава, стига да не настъпва прекалено силно интересите на грешните хора.  Въпреки че постепенно започва да признава уменията й, опитният детектив Бъд Морис не е толкова очарован от методите й. За щастие д-р Хънт има няколко почитатели. Младшият съдебен лекар разчита на експертите й съвети, а медицинският следовател Питър Дънлоп приема необичайното й поведение. Може би защото той е единственият, който знае, че трудният характер на д-р Хънт  се дължи отчасти на чувството й за вина. Преди да се откаже от неврохирургията, Меган случайно убива последната си пациентка.  Добавете й малко огорчение от неприятен развод, при който бившият й съпруг получава пълно попечителство над дъщеря им и се получава един тъжен социален живот. Когато трябва да разбира Мъртвите, д-р Хънт е несравнима, но когато става въпрос за взаимоотношенията й с живите,  има още много какво да учи. От изпълнителните продуценти Мат Грос и Кристофър Мърфи, идва тази вълнуваща медицинска драма, въртяща се около силната и привлекателна главна героиня. Всяка седмица д-р Хънт и колегите й разкриват нов случай, а тя се приближава малко повече до това да допусне другите хора в живота си.
Дана Дилейни като Меган Хънт
Джери Райън като Кейт Мърфи
Уиндел Мидълбрукс като Къртис Брумфилд
Джефри Аренд като Итън Грос
* * * * * * * *
FOXCRIME

Възприятие – сезон 1
от 20 март, всяка сряда, от 21:50 часа
премиера за България
Ексцентричният доктор ДАНИЪЛ ПИЪРС е един от най-изтъкнатите специалисти по неврологични разстройства и необичайни душевни състояния. Той също така е шизофреник. Пиърс е консултант по най-сложните случаи на ФБР, когато извършителят е психически нестабилен. Със задълбочените си познания за човешкото поведение и необикновения си поглед върху съзнанието, този нетрадиционен лекар и криминолог черпи идеи от изкривената представа за света и необятното си въображение.
Ерик Маккормак като Даниъл Пиърс („Уил и Грейс”)
Рейчъл Лий Кук като Кейт Морети („Тя е върхът”)
Арджей Смит като Макс Леуики („Journey of Allen Strange”)
Кели Роуън като Натали Винсънт („Кварталът на богатите”)
Ферма за трупове – сезон 1
от 28 март, всеки четвъртък, от 21:50 часа
премиера за България
Убийството винаги оставя следа.
Фермата за трупове е частна лаборатория, където експерименталната криминалистика е отвела науката отвъд пределите на познатото. Ив Локхарт и нейният екип от учени се пренасят „в кожата” на жертвите на убийства, за да проследят пътя на престъплението. Високо технологичен, динамичен и революционен от научна гледна точка, това е сериал за криминолози, какъвто не сте виждали досега. Когато полицията търси помощта й за разрешаването на серия жестоки убийства, Ив вижда възможност да плати сметките и да разшири хоризонтите на дейността си. Рамо до рамо със закоравелия инспектор Хейл тя трябва да постигне бързи резултати, за да хване убиеца. Неохотно привлечен от нейния свят, Хейл скоро разбира, че експериментите във Фермата са жизненоважни за работата му и екипът от учени се оказва въвлечен в страховития свят на убийствата.
Тара Фицджералд („Събуди мъртвите”, „Джейн Еър”, „Кралицата девица”)
Кийт Алън („Робин Худ”, „Тела”, „Трейнспотинг”)
Уми Мосаку („Моузес Джоунс”, „Безмълвен свидетел”)
Марк Бейзли )”Кралицата”, „Ултиматумът на Борн”)
Финли Робъртсън („Как да не живеем”)
Монк – сезон 4
от 6 март, всяка сряда, от 20:50 часа
премиера за канала
Ейдриън Монк (носителят на награда „Еми” Тони Шалуб) е изключително талантлив детектив, чиято кариера е застрашена от фобията му от бацили, тълпи, тесни пространства и почти всичко друго. Разстройството на Монк е отключено от убийството на съпругата му Труди. Когато полицаите не успеят да разрешат заплетен случай, те нямат избор, освен на се обърнат към единствения човек, способен да се справи, въпреки фобиите си.
Тони Шалуб като Ейдриън Монк
Трейлър Хауърд като Натали Тийгър
Рон Ъндърууд
Джейсън Грей-Станфорд като лейтенант Рандал Дишър
Бити Шрам като Шарона Флеминг
Тед Левин като капитан Лиланд Стотълмайър
Комисар Монталбано – сезон 8
от 12 март, всеки вторник, от 20:50 часа
премиера за Fox Crime
Инспектор Салво Монталбано е герой на италианския писател Андреа Камилери от серия романи и къси разкази. Действието на романите се развива в измисленото градче Виджата и сюжетът на екранизацията е олицетворение на мита за Сицилия – мрачна философия, остроумен диалог, красиви герои, изключителна кухня. И, разбира се, гениални криминални разследвания. В ролята на Монталбано ще видим Лука Дзингарети. Сериалът е заснет в сицилианското градче Рагуса и близките села.
Лука Дзингарети като комисар Монталбано
Чезаре Бочи като Мими Огело
Пепино Мадзота като Фацио
Анджело Русо като Катарела
Давиде Ло Верде като Галуцо
Марчело Перачио като Паскуано
Роберто Нобиле като Николо Зито
Стари кучета – сезон 7
от 26 март, от понеделник до петък, от 19:45 часа
премиера за България
Опитайте се да им кажете, че са твърде стари за работата.
Изключително популярната драма на BBC се завръща с още незабравима актьорска игра, заплетени сюжети и неразрешени убийства, които ще ви заинтригуват и развеселят. Нехарактерният екип на главен инспектор Сандра Пулман от бивши инспектори Джак Халфорд, Брайън Лейн и Гери Стандинг може да е ексцентричен, може да нарушава правилата, да пренебрегва протокола, да следва инстинктите си и да поема рискове, но постига резултати. Сред старите случаи, които ще бъдат разплетени в сезон 7, са убийствата на боксьор, на известен художник на графити, на моден дизайнер и подозрителното самоубийство на колежански професор. Както винаги, ще има неочаквани обрати, забавни ситуации и много известни актьори в ролите на заподозрени.
Аманда Редман като Сандра Пулман („Секси зверче”, „Малката Дорит”)
Алън Армстронг  като Брайън Лейн („Малката Дорит”, „Войната на Кери”, „Блийк Хаус”)
Джеймс Болъм като Джак Халфорд („Роден и израснал”, „Обичайните”)
Денис Уотърман като Гери Стандинг ( „Суини”, „Разкази от Кентърбъри”)
Гостуващи звезди:
Саймън Маккоркиндейл („Фолкън Крест”, „Смърт край Нил”)
Хейдън Гуин („Рим”, „Peak Practice”)
Бет Годард („Пладнешки грабеж”, „Дай ми, дай ми”)
Сиан Филипс („Дюн”, „Уинстън Чърчил: Години сред пустошта”)
Анет Кросби („С единия крак в гроба”)
Софи Уорд („Пулс”, „Динотопия”, „Младият Шерлок Холмс”)
Тим Дътън („Али Макбийл”, „Самоличността на Борн”)
Дейвид Брадли („Хари Потър”, „Блекпуул”)
Рупърт Грейвс („Стая с изглед”, „Лудостта на крал Джордж”)
Хана Уотърман („Ийдтендърс”, „Сметката”)
Престъпна природа – сезон 2
от 7 март, от понеделник до петък, от 19:45 часа
премиера за България
Може да й липсват преследванията с коли, престрелките и тръпката от ареста на издирвани убийци, но дори да не го признава, инспектор Софи Хаас свиква с живота в провинцията и дори е склонна да се съгласи, че разрешаването на дребни престъпления и залавянето на неизвестни убийци си има своите предимства. Не е тайна, че в покрайнините на цивилизацията живеят достатъчно „необикновени” образи, които създават работа на Софи и екипа й: орнитолог, заподозрян в убийството на свой ученик; астматичен пласьор на хашиш, който е твърде срамежлив, за да стане едра риба; пренебрегвана съпруга, която се опитва да стресне мъжа си, но по грешка го убива… Докато Софи управлява полицейския екип от трима души с твърда ръка, помощниците й – охраненият и уравновесен полицай Дитмар Шафер и напористата и амбициозна полицай Барбел Шмид, все още не могат да разберат шефката си. Но какво пък, самата тя също не се разбира.
Каролин Петерс
Бярне Мадел
Майке Дросте
Петра Клайнерт
Ханс Петер Халвахс
Advertisements

Posted on февруари 12, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: