Изключителна премиера на „Балерина“ на 6 март по Diva Universal

„Балерина“ сн. Chello Central Europe

„Балерина“
сн. Chello Central Europe

„Балерина“ („Bunheads“- САЩ 2012) е нов сериал на ABC Family, създаден от продуцента на „Момичетата Гилмор“, който ще бъде показан за първи път на 6 март, в 21:00 часа по Diva Universal.

Вижте историята на една бивша балерина и впоследствие – вариететна актриса в Лас Вегас, която рискува да сключи брак и да сложи ново начало в живота си като учителка по балет в малкото градче Парадайс.
* * * * * * *
Мичъл Симс (Сътън Фостър) има обещаваща кариера на професионална изпълнителка на класически танци, но е привлечена от светлините на Лас Вегас. Сега, с безперспективната си работа, прехвърлила 30-те, когато възбудата на Син Сити вече не я привлича, вниманието й се насочва към упорития й ухажор Хъбъл Флауърс. С обещанията си за хубав живот в родното му крайбрежно градче Парадайс, Калифорния, Хъбъл убеждава Мичъл да се омъжи за него и да се премести да живее там.
След пристигането си в Парадайс Мичъл установява, че Хъбъл е забравил да й каже, че живее с майка си – твърдоглавата и властна Фани Флауърс (Кели Бишоп, “Момичетата Гилмор”), която не е очарована от това, че Хъбъл се е оженил за непозната.
Самата тя бивша танцьорка, Фани ръководи местно студио за танци, в което Мичъл се включва, като се сприятелява с някои от учениците на Фани: сладката “Бу” (Кейтлин Дженкинс), която би дала всичко, за да стане балерина, но е принудена да се бори с фигурата си; бунтарката Саша (Джулия Голдани Телес), която притежава физиката на изпълнителка на класически танци и талант, но подтисната от семейните проблеми в дома си, няма сърце за танци; стройната Джини (Бейли Бънтън), която още не се чувства удобно в кожата си; и жизнерадостната Мелани (Ема Дюмон), която е готова да посрещне всички превратности на живота. Зараждащото се приятелство на Мичъл с тези момичета й помага да се приспособи към живота в малкото градче и нелеката си роля на нова снаха.
* * * * * * *
Изпълнителен продуцент  е Ейми Шърман-Паладино.
Advertisements

Posted on февруари 12, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: