Карбовски би Кеворкян, „Сблъсък“ изпревари bTV

Дневната програма на TV7 е втората по гледаемост сред младата аудитория.

Още в първото издание на „Фронт“ Мартин Карбовски разби „Всяка неделя“ на Кеворк Кеворкян по NOVA с 14% пазарен дял. Трансферът на един от най-обсъжданите публицисти в България е факт от тази неделя.
Легендарното шоу „Сблъсък“ с Иван и Андрей се завърна в събота и неделя и нареди TV7 на първо място по гледаемост, като пребори конкуренцията на bTV, NOVA и БНТ. Темата „За или против разрушаването на комунистическите паметници“ беше следена от близо 14%.

TV7

TV7

С първите си издания новите програми на телевизията завоюваха сериозен дял от аудиторията. Дневната програма на TV7 този уикенд се нареди на в

торо място по гледаемост (целева група 18-34). С показаните от телевизията резултати тази събота и неделя, TV7 отбеляза ръст на аудиторията с  близо 60%, в сравнение с резултатите от началото на годината досега.
Завръщането на екран на Миглена Ангелова с две предавания в рамкиите на „Терминал 7“„Съдът влиза“ и „Открий себе си“, я нареди на второ място в зрителските предпочитания, изпреварвайки конкуренцията на NOVA и БНТ („Съдът влиза“ – над 10% пазарен дял, „Открий себе си“ над 12% пазарен дял).
„Пуснете водата“ с Любен Дилов-син и дремещата в него свиня завърши съботния ден с 10% пазарен дял.
В неделя ток шоуто на Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро „Жените говорят“ – част от „Терминал 7“, се нареди веднага след bTV с пазарен дял близо 11%.

Другите рубрики на „Терминал 7“ – „Град на ангели“ с Ирина Тенчева и документалната поредица на Диди Алексиева „Игри на съдбата“, отчитат съответно близо 7% и над 5% пазарен дял.
Традиционно високите си резултати запазват и водещите продукции на TV7 „Факторът Кошлуков“ и „Насреща Люба Кулезич“ (съответно 14% и 9%). Цитирани са данни на GARB за целева група 18-49.

Advertisements

Posted on февруари 11, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: