„Дървото на живота“ тръгва на 3 март

Шопов и Карамазов – братя в новата продукция на TV7

Мащабната семейна историческа сага на TV7 и продуцентската къща Dream Team Films тръгва в ефир в деня на Освобождението на България 3 март. „Дървото на живота“ ще се излъчва всяка неделя от 20 ч.
Действието проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви на фона на ключови за българската история събития и се разгръща с обявяването на Независимостта на България през 1908 г. В ролята на братя, които застават един срещу друг, водени от различните идеали, които изповядват, зрителите ще видят Христо Шопов и Владо Карамазов.

 

Героят на Христо Шопов – Йордан, е офицер и заклет патриот, който взима нелегално участие в Македонското освободително движение. Неговият брат Панто, в ролята Владо Карамазов, от своя страна, е олицетворение на модерния европеец, който поставя личните интереси на първо място. Той неведнъж ще се противопостави на решенията, свързани с бъдещето на семейство Вълчеви. В „Дървото на живота“ зрителите ще съпреживеят и невъзможната любов между Йордан и дъщерята на видно турско семейство (в ролята Александра Лопез), разделени от предразсъдъците на епохата. Дали Йордан и Азра ще преодолеят неписаните забрани на своето време или чувствата им ще останат неизживяни, предстои да разберем още в първите епизоди на сериала.
В „Дървото на живота“ за пръв път застават заедно на екран едни от най-големите звезди на родните кино и телевизионни продукции: Мария Каварджикова, Христо Шопов, Валентин Ганев, Владимир Карамазов, Койна Русева, Башар Рахал, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез, със специалното участие на Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев. В екипа на сериала влизат продуцентите Евтим Милошев, Любо Нейков, Габриел Георгиев и Иван Спасов, режисьорът Тодор Чапкънов, операторът Лоренцо Сенаторе. Декорите са дело на сценографа Паоло Фаенци.

Advertisements

Posted on февруари 11, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: