Зуека и Рачков ще водят музикалното шоу ”Като две капки вода”

Зуека - Рачков сн. Global Vision

Зуека – Рачков
сн. Global Vision

Новината излезе от последния епизод на „Имаш поща“ в петък, в който журито – Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син – им съобщи, че точно тях иска за водещи

„И двамата ще играем и доброто, и лошото ченге, при това едновременно”
Двамата са почти като две капки вода – еднакви на ръст, сходно чувство за хумор, близки танцови умения, а когато се съберат заедно, се превръщат в най-забавните водещи в ефира. Ето защо те ще бъдат и водещите на най-новото музикалното шоу по Нова ТВ – „Като две капки вода” на Ендемол („Your Face Sounds Familiar“).
Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков –  доскорошните „Господари на ефира” – ще се впуснат в напълно ново предизвикателство от месец март и ще бъдат неподражаемата двойка водещи в шоуто, в което известните личности ще се трансформират в световни музикални звезди. Новината стана ясна в последния епизод на „Имаш поща”, в който журито Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ги потърси с помощта на екипа на Гала, за да им съобщи, че точно тях искат за водещи – предложение, което Зуека и Рачков нямаше как да откажат.
* * * * * * *
Двамата не крият, че предизвикателството наистина ще бъде огромно за тях, защото е нещо съвсем ново. С типичното си чувство за хумор обаче признават, че е добре, че предаването ще бъде на живо – така ще има много материал за „Господари на ефира”.

Единодушни са и в съветите си към участниците, които ще влязат в шоуто, а именно – най-вече да се забавляват. На въпроса – самите те в кого биха се трансформирали, Зуека отговаря: „Може би някой, на когото да му докарам песните като звучене, а визуално въобще да не приличам на него”. Осъзнавайки ограничените си певчески възможности, Рачков пък би заложил на образ с малки възможности като певец, но за сметка на това – с невероятни качества на танцьор. Признават, че няма да си разпределят ролите на доброто и лошото ченге, просто защото и двамата ще изпълняват и двете функции, при това едновременно.

Абсолютни господари на превъплъщаването в чужди образи, двамата са на едно мнение и за най-важното в една трансформация – както казва Рачков, „да уловиш най-силната черта и да наблягаш на нея”. И както допълва Зуека, „ако някой има тик с устата, ти да го направиш „главно действащо лице”.
„Като две капки вода” с водещи Зуека и Рачков – от м. март по Нова ТВ
Advertisements

Posted on февруари 10, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: