Тази неделя в „Терминал 7“ – 10.02.2013


Точно в 12:00 часа в неделя любимите водещи Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро ще ви поканят на сладки приказки в студиото на „Жените говорят“, където ще се срещнем със сензационната Николета Лозанова, талантливия Владо Карамазов, фактора Кошлуков и футболната половинка Весела Тотева.

В 14:30 часа в първия епизод на „Град на ангели“, вратите на студиото ще прекрачи един обикновен човек, с необикновено голямо сърце. Бай Бехчет Али от Разград е известен не само в страната ни, но и в цял свят, заради своята безпределна любов към животните.
Според сайта на американския вестник „Бостън Глоуб“, той и неговите лъвове са един от символите на страната ни. Признателни съграждани и общественици ни поканиха, за да разкажем неговата история. Преди повече от 30 години съдбата го изпраща в зоокъта в родния му град. Всеки, който го познава, казва, че той умее да говори с животните като никой друг. Дори лъвовете му позволяват да влиза в клетката им и да ги храни с голи ръце. В последните 20 години едва ли има лъв у нас, който да не е изроден от него.

Екипът на предаването е подготвил специални изненади за бай Бехчет. Дано те му донесат повече радост, от печката, която кметът на града г-н Денчо Бояджиев му подарява при освобождаването му от работа.
В първия брой на „Игри на съдбата“ от 15:30 часа Диана Алексиева ще разкаже историята на едно момче от Добрич, което се ражда преди 24 години в обикновено семейство като много желано дете. Още в ранните си детски години обаче разбира, че му е по-приятно да играе с кукли, а не с колички. Най-щастлив е, когато тайно облича дрехите на мама. Днес той е красива жена.
Какво е да се родиш жена в мъжко тяло? Как хормоналната терапия променя тялото ти? Как приемат голямата промяна в малкия град? Как реагират мъжете, когато разберат, че красивите гърди срещу тях принадлежат на момче? Как изглеждат документите на момче с лице и същност на момиче? Докъде си готов да стигнеш, за да бъдеш себе си? Вижте разказа на първия герой в „Игри на съдбата“ – Наташа Рич.

Advertisements

Posted on февруари 9, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: