Старт на ”Сблъсък” и “Терминал 7”

„Сблъсък” - Иван Христов и Андрей Арнаудов сн. TV7

„Сблъсък” – Иван Христов и Андрей Арнаудов
сн. TV7

Старт на „Сблъсък“:

„Сблъсък” ще събуди зрителите с въпроса „Трябва ли да бъдат премахнати комунистическите паметници?”
Зад премахването на паметниците застават десните Стоян Михалев и Мартин Заимов, а защо не трябва да се лишим от тях ще разберем от историка в Софийския университет проф. Драгомир Драганов и от заклетия комунист Милен Илиев-Миленин.
В неделя настава пълен апокалипсис с темата „По-напред ли са мъжете в еволюцията”.
Утвърдително отговарят Валентин Бинчев и Иван Несторов-Амебата, а срещу тях на ринга се изправят Диди Дрингова и „Мисис Москва“ Антония Петрова.
* * * * * * *
Старт на „Терминал 7“:
Тази събота „Терминал 7“ стартира в 12:00 със съдебното предаване „Съдът влиза“. Водещата Миглена Ангелова, съдия Онцова и репортерът Дейвид Славчев ще разкажат покъртителната история на Георги Божилов – един баща, който вече 11 години води съдебна битка за правото да вижда сина си.
В 13:00 стартира новото предаване на Миглена Ангелова „Открий себе си“. В първия му брой именитата водеща ще ни срещне с Азис, продуцента Андрей Арнаудов, Жени Калканджиева и Жоро Пентаграм.
Точно в 17:00 в “Пуснете водата” зрителите могат да удавят Любен Дилов-син по темата „Трябва ли да има образователен ценз на парламентарните избори?“. С водещия ще спорят Кемал Еюп от ДПС, лидерът на “Евророма” Цветелин Кънчев и полурумънецът Владо Береану.
Своите истории с колоритния водещ ще сподели един от най-обсъжданите публицисти в България – Мартин Карбовски.
Второ повикване за “Терминал 7” в неделя:
В 12:00 часа в неделя Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро канят зрителите в студиото на “Жените говорят”, където ще се срещнем със сензационната Николета Лозанова, талантливия Владо Карамазов, фактора Кошлуков и футболната половинка Весела Тотева.
В 14:30 часа в първия епизод на „Град на ангели“, вратите на студиото ще прекрачи един обикновен човек с необикновено голямо сърце. Бай Бехчет Али от Разград е известен не само в страната ни, но и в цял свят заради своята безпределна любов към животните. Според сайта на американския вестник „Бостън Глоуб“, той и неговите лъвове са един от символите на страната ни. Преди повече от 30 години съдбата го изпраща в зоокъта в родния му град. Всеки, който го познава, казва, че той умее да говори с животните като никой друг. Дори лъвовете му позволяват да влиза в клетката им и да ги храни с голи ръце. В последните 20 години едва ли има лъв у нас, който да не е изроден от него.
В първия брой на “Игри на съдбата” от 15:30 Диана Алексиева ще разкаже историята на момче от Добрич, което се ражда преди 24 години в обикновено семейство като много желано дете. Още в ранните си детски години разбира, че му е по-приятно да играе с кукли, а не с колички. Най-щастлив е, когато тайно облича дрехите на мама.Днес той е красива жена. Какво е да се родиш жена в мъжко тяло? Как хормоналната терапия променя тялотот ти? Как приемат голямата промяна в малкия град? Как реагират мъжете, когато разберат, че красивите гърди срещу тях принадлежат на момче? Как изглеждат документите на момче с лице и същност на момиче? Докъде си готов да стигнеш, за да бъдеш себе си? Вижте разказа на първия герой в „Игри на съдбата“ – Наташа Рич.

График на излъчване на „Терминал 7”
събота  
12:00  „Терминал 7: Съдът влиза”, съдебно предаване
13:00   „Терминал 7: Открий себе си”, токшоу с водещ Миглена Ангелова
17:00   „Терминал 7: Пуснете водата”, токшоу с водещ Любен Дилов-син
неделя  
12:00  „Терминал 7: Жените говорят”, ток шоу с водещи Мая Савова, Жени Калканджиева и Катето Евро
14:30   „Терминал 7: Град на ангели”, ток шоу  с водещ Ирина Тенчева
15:30   „Терминал 7: Игри на съдбата”, документална поредица с водещ Диана Алексиева
Advertisements

Posted on февруари 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: