„Сблъсък“ отново на екран

Не пропускайте голямото завръщане на предаването тази събота, от 8 ч., само по TV7!

Утре, 9 февруари, е големият старт на най-новите предавания по TV7. Точно в 8 сутринта започва култовото шоу „Сблъсък“. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя и ще бъде с обичайната си продължителност от един час. Шоуто тръгва в класическия си вид, в който е познато на зрителите от 2001 г. насам. Отново два отбора от по двама души ще спорят на боксов ринг по актуални обществено-политически и житейски теми.

Сблъсъкът ще се решава в три рунда, а темите ще бъдат подкрепени от любимите на зрителите комедийни рубрики „Звездите ми го говорят“, „Култура ми Янко“, анимацията „Приключенията на Недялко Ем. Цанев“, пародията „WC шоп“ и полето за детски бисери „Без зъби“.

След 12 започва дългото следобедно шоу „Терминал 7“, където ще бъде и сензационното завръщане на Миглена Ангелова – от 12 до 13 ч. в „Съдът влиза“. Освен това Ангелова ще се изявява и с двучасовата авторска рубрика „Открий себе си“. В събота „Терминал 7“ продължава с Любен Дилов – син, който ще провокира зрителите, които не са съгласни с мнението му, да го удавят на живо в „Пуснете водата“.

Advertisements

Posted on февруари 8, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: