„Студио VIP” – светско шоу по Нова ТВ с Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска

Нели Атанасова сн. Нова телевизия

Нели Атанасова
сн. Нова телевизия

30-минутното предаване стартира още тази неделя, 10 февруари, точно в 09.30 часа. Лица на новия проект са хората, които най-добре познават звездите –  водещите на „VIP новините” Нели Атанасова и Ива Софиянска, както и продуцентът Мариян Станков „Мон Дьо“.

Всяка неделя сутрин в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите на „Студио VIP” обаче няма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето място ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществения живот.
„Формати като „Студио VIP” съществуват от години в американските телевизии. Ще бъдем забавни, леко иронични и провокативни. Принципът ни за хора, известни с това, че са известни, да не попадат във „ВИП Новините”, ще важи и за „Студио ВИП” – коментира старта на предаването неговият продуцент и водещ Мариян Станков – Мон Дьо.
Действието в студиото ще бъде разделено на две части. В първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събития от седмицата. Главно действащо лице ще бъде водещата Нели Атанасова, която ще прави обзор на най-горещите новини от България и света. Втората част на предаването носи многозначителното име „HOT/NOT”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и продуцентът Мон Дьо, които ще дават своята оценка за стила и поведението на звездите – кои от тях заслужават горещи аплодисменти (HOT) и кои точно обратното (NOT). Запазено място във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.
 * * * * * * *

Предишното светско предаване „Клуб Нюз“ на Александра Иванова бе свалено от ефир преди Коледа.

Advertisements

Posted on февруари 7, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: