Нина Добрев играе две роли в сериал

Нина Добрев

Нина Добрев

Вторият сезон на „Дневниците на вампира” започва от утре, 7 февруари по bTV

Поредицата ще започне на 7 и 8 февруари от 00:00 часа, а от 11 февруари, понеделник, ще се излъчва всеки делничен ден от 23:30 часа.
Във втория сезон талантливата канадска актриса Нина Добрев, родена в София, ще се превъплъти  едновременно в персонажите на Елена и Катрин, между които – освен вражда – съществува и роднинска връзка.
Произходът на Добрев вдъхновява създателите на поредицата и те решават да дадат български корени на злата Катрин. За да бъде автентичен сюжетът, част от сцените са заснети на български език.
Друга интересна подробност е и участието на актрисата Миа Кършнър, която е наполовина българка и също живее в Канада. Тя ще изиграе истинската майка на Елена.
* * * * * * *
Сюжетната линия, позната от първия сезон на лентата, става все по-заплетена с ъс завръщането на подлата Катрин, чиято поява ще причини сътресения в отношенията между Стефан, Елена и Деймън. Останалите жители на Мистик Фолс ще трябва да изберат на коя страна да застанат, за да не се превърнат в жертви на новата вълна от опасности.
Нови и неочаквани приятелства ще бъдат фалшифицирани, съюзници ще станат врагове и ще бъдат разбити сърца. Освен това, Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу един общ враг – по-зловещ и демоничен, отколкото някога са вярвали, че е възможно.
Advertisements

Posted on февруари 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: