Музикалният формат „Като две капки вода” тръгва по Нова ТВ през март

„Като две капки вода” сн. Global Vision

„Като две капки вода”
сн. Global Vision

Утвърденото звездно жури се състои от Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син

Тази пролет един от най-успешните музикални формати ще дебютира в ефира на Нова ТВ. „Като две капки вода” е шоуто, което ще излезе на телевизионната сцена, за да срещне зрителите с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации и да ги направи свидетели на неповторими превъплъщения, много смях и забавление и неподозирани таланти.
Именно това е предаването, където звезди като Майкъл Джексън, Стинг, Адел и други музикални икони излизат на една сцена.
В светлината на прожекторите у нас ще застават различни български звезди, чиято нелека, но забавна задача ще бъде буквално да влязат в кожата на световен певец и изпълнител: да придобият неговата визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене… накратко, да бъдат като две капки вода.
Срещу тях ще застане безкомпромисно и утвърдено (в първия сезон на “България търси талант” по bTV, март – май 2010 г.) звездно жури – Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син. Известната тройка ще има тежката задача да отсъди достатъчно провокативно ли е пресъздадена Мадона и дали изпълнението в стил Лейди Гага наистина ги е впечатлило.
Голямото преобразяване ще започне през месец март, а продуцентите от „Глобал филмс” обещават да ни направят свидетели на поредица от неочаквани и впечатляващи преобразявания.
* * * * * * *
„Като две капки вода” („Your Face Sounds Familiar„) е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.
Advertisements

Posted on февруари 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: