Анализ на Джонатан Феро от ”Блумбърг” за бюджета на ЕС 2014-2020

''Денят On Air''  сн. България Он Ер

“Денят On Air“
сн. България Он Ер

Тази вечер в „Денят On Air“ с Веселин Дремджиев (19:30 ч.) – анализ на Джонатан Феро от „Блумбърг ТВ“ за бюджета на ЕС за 2014-2020 г.

Европарламентът днес обсъди бюджета в присъствието на Ирландското председателство и с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. Депутатите предупредиха страните-членки, че колкото повече съкращения внасят в основното предложение, толкова по-вероятно е то да не получи одобрение.
Кои са основните трудности пред утрешната среща на високо равнище в Брюксел, ще коментира Джонатан Феро (Jonathan Ferro). Топанализаторът на Блумбърг ще коментира и какви са причините за силното евро и кой печели и кой губи от държавите, както и трябва ли ЕЦБ да се намеси и как.
* * * * * * *
Тази вечер гост на Веселин Дремджиев ще бъде и политологът Румяна Коларова, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“. Тя ще коментира знак за какво е силната подкрепа от чужбина и критики от опозицията в София  след оповестяването на авторството на Хизбула на атентата в Сарафово.
Архитекти, урбанисти и проектанти обсъдиха велосипедни решения за София като част от българо-холандски проект. Подробности за изводите и икономическия ефект от тази проект – пряко от Михаела Райкова.
Специален гост е главният архитект на София Петър Диков, който ще говори за проблемите в контролирането на проекти и изпълнението им, бъдещето на градската среда, запазването на зелените площи, замърсяването от рекламните визуални послания.
Advertisements

Posted on февруари 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: