Съботно-неделните изненади по TV7 започват този уикенд


От следващия уикенд TV7 стартира с обновена програмна схема, част от която са култовото предаване „Сблъсък“ и съботно-неделният блок – „Терминал 7“. До средата на седмицата се очаква подготовката да приключи. Всичко върви по план, съобщиха водещите Иван и Андрей пред Николай Бареков в „Гореща точка“.

Ти правиш един добър национален отбор, който да излезе в пряка конкуренция на големите телевизии, обърна се към водещия Иван. Според мен правиш и нещо повече. Хора, които сме израснали по едно и също време, мислим по подобен начин и сме приятели, започваме да работим тук и това е добра енергия, която няма как да не доведе до добри резултати.

Утре, в 11 ч., в Хотел „Хилтън“, Иван и Андрей, които са продуценти на новото риалити на TV7 – „Къртицата“ и изпълнителният директор на TV7 – Николай Бареков, ще дадат пресконференция. На нея те ще разкрият какво ще могат да очакват зрителите на най-бързо развиващата се телевизия у нас през март.

„Другите се променят, „Сблъсък“ си остава същото шоу“, е мото, което изключително пасва на легендарното предаване. То ще се завърне в същия формат, но ще се излъчва и през двата почивни дни. Това, по думите на Андрей, ще позволи в него да влязат всички рубрики, които през годините бяха създадени в рамките на формата. Съботният брой ще бъде посветен на по-актуални обществено-политически теми, а неделният – на лайфстайл рубриките.

Шоуто ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 ч. От 9 ч. зрителите ще могат да гледат рейтинговите публицистични предавания „Факторът Кошлуков“ и „Насреща Люба Кулезич“.

След 12 ч. започва дългото следобедно шоу „Терминал 7“, където ще бъде и сензационното завръщане на Миглена Ангелова – от 12 до 13 ч. в „Съдът влиза“. Освен това, Ангелова ще се изявява и с двучасовата авторска рубрика „Открий себе си“.

В събота „Терминал 7” продължава с Любен Дилов–син, който ще провокира зрителите, които не са съгласни с мнението му, да го удавят на живо в „Пуснете водата“.

В неделния ден в „Терминал 7“ застъпват любимите водещи Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро в най-шумното ток-шоу в българския ефир „Жените говорят“. Водеща на „Град на ангели“ ще бъде Ирина Тенчева. Финал на неделния блок дава „Игри на съдбата“, с автор и водещ Диди Алексиева.

Advertisements

Posted on февруари 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: