Слабаков – Атанасова и Димитрова – Димитров откриват ”Стани богат”

Златка Димитрова - Божидар Димитров сн. Нова телевизия

Златка Димитрова – Божидар Димитров
сн. Нова телевизия

Андрей Слабаков, Десислава Атанасова и коалиция Димитрови

откриват „Стани богат
Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова: това са двете двойки, които ще поставят началото на 2-часовото седмично гейм шоу утре, 4 февруари от 20:00 ч. по Нова ТВ.
Заклетият пушач Андрей Слабаков и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще запалят лулата на мира в името на благотворителна кауза – програмата „Стани шампион” за деца, лишени от родителски грижи, с изявен спортен талант. Същото ще направи и вторият нестандартен тандем, който ще седне на стола на богатството – Димитров – Димитрова, или историкът Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова.
Макар коренно различни и с противоположни позиции, четиримата все пак ще открият някои общи неща помежду си. Ще разберем, че здравният министър също понякога пуши, че и тя, и Андрей Слабаков имат котки и дори споделят общи позиции по въпроса за наркотиците и забраната за пушене за деца до 18 години.
Освен че имат еднакви фамилии, Божидар Димитров и Златка Димитрова си приличат и по още нещо – и двамата са с особен сантимент към морето (тя е от Бургас, той от Созопол), а директорът на Националния исторически музей дори ще открие визуална прилика между известната плеймейтка и своята племенница.
Въпроси за съставките на традиционната римска яхния, за първата плоча на Лили Иванова, за шегите в Тайланд и портрета на Мона Лиза са само част от предизвикателствата, които очакват двата тандема. Каква ще бъде сумата, която ще успеят да съберат за бъдещите спортни таланти? Ще преодолеят ли различията в името на благотворителността и как с общата си игра четиримата ще протегнат ръка на децата в неравностойно положение.

Стани богат” ще се излъчва веднъж седмично след централната емисия новини – в понеделник, от 20 до 22 ч.
След него, програмата на Нова ТВ продължава със забавното предаване „Господари на ефира“.

Advertisements

Posted on февруари 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: