„Имаш поща“ ще радва зрителите и през 2013

Гала и Пейо от "Имаш поща

Гала и Пейо от „Имаш поща

Хитовото шоу „Имаш поща“ отново ще радва зрителите на Нова ТВ през 2013 г. Една от най-обичаните ТВ водещи Гала и чаровният пощальон Пейо вече са в очакване на нhttps://tvbulgaria1.wordpress.com/wp-admin/post-new.phpовите невероятни истории от живота на българите.

„Имаш поща“ се завръща в ефира на Нова телевизия на 8-ми февруари (петък) от 20.00 часа, с два пъти повече истински, емоционални истории и невероятни човешки съдби, развиващи се в продължение на два часа в студиото.

„Имаш поща“ ще опита да помогне на всеки, който иска да намери близък или приятел, с когото е загубил връзка от години или пък е прекъснал всякакви взаимоотношения с родител, дете, брат, сестра и това му тежи и иска да го разкаже. Предаването е трибуна и за всеки, който има проблем в общуването с човек, на когото държи, допуснал е грешка и иска да се извини или пък просто иска да благодари на някого, който се е жертвал за него.

 

През първите три сезона на шоуто, излъчвани до 2008-ма година, „Имаш поща“ се превърна в едно от най-любимите предавания на българи от всички възрасти, като помогна на стотици от тях да разрешат проблемите си. Радваше се и на изключителен рейтинг.

 

На сцената, заедно с Гала се смяха и плакаха някои от най-популярните български звезди като Силвия Кацарова, Мария Илиева, Тони Дачева, Васил Найденов, Димитър Рачков, Мис България 1999 – Виолета Здравкова, бележитият ни режисьор Никола Рударов, композиторът Хайгашот Агасян, участници в „Star Academy“, „Пълна промяна“, „Big Brother“ и др. Те всички станаха част от живота на най-горещите си почитатели, изненадвайки ги в студиото на предаването.

 

Екипът на предаването посети дори Москва в търсене на интересните истории и в помощ на българите, живеещи там. Всички тези емоции, както и много нови ще преживяваме отново с „Имаш поща“ от тази есен по Нова ТВ.

 

Всички желаещи да споделят историята си и да участват в предаването могат да изпращат писмата си до екипа на предаването на адрес:

 

София, ул. „Шипка“ 34, ет.3, за предаването „Имаш поща“ или на имейл: poshta@imashposhta.com. За повече информация: телефон 02/946 33 23. Подробности ще намерите в сайта на предаването http://imashposhta.com/
Гледайте „Имаш поща“ от 8 февруари,  всеки петък от 20:00 ч.
Advertisements

Posted on февруари 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: