Във вторник е грандиозното посрещане в „Шатра“ по Нова ТВ

Ромската фамилия от "Шатра" сн. Нова телевизия

Ромската фамилия от „Шатра“
сн. Нова телевизия

Тъпан и червена черга за Андрей Слабаков, Джуджи и Любо в ромската махала в Кюстендил

Като във филм на Кустурица, с цигански оркестър и шумни възгласи, новите съседи организират невиждано посрещане на родните ВИП-ове още с влизането им в ромската махала „Изгрев” в Кюстендил.
БГ звездите нямат никакво време за адаптация. Те получават първата си мисия веднага и трябва бързо да намерят начин да се справят със задачата. Оказва се обаче, че нито един от тримата не е достатъчно подготвен за това, което го очаква.
Единственото, което знаят Андрей, Любо и Джуджи е, че ще трябва да живеят няколко дни под покрива на ромска фамилия. Ще трябва да участват в общите задължения и обичаи на семейството, да споделят трапезата и леглото им.
Това обаче, което не знаят е, че по време на вечеря масата се изнася, а не се внася, голямото семейство се храни на смени, а тоалетната е външна…
И това е само началото. Защото още първата вечер ВИП-те ще трябва да се справят с математическа задача за напреднали. Ако имате 5 легла и 27 човека, колко от тях ще могат да заспят…
Въпреки първоначалния шок, взаимната любов между родните звезди и техните домакини ще пламне веднага. Джуджи, Любо и Андрей ще бъдат очаровани от сърдечното посрещане и бързо ще забравят за условията, в които ще трябва да живеят три дни. Първият ден за тях ще бъде безспирен купон с вкусна  храна, музика, песни и танци. Но дали втория и третия ден ще са толкова безгрижни, предстои да видим.
Основната им задача ще бъде да се се представят в най-добрата си светлина, да  покажат своите умения, да помагат в бита и домакинството, да станат част от семейството. Този, който спечели най-много симпатии на Главата на фамилията, в края на третия ден ще се окичи с титлата „ромски любимец” .
Голямото интегриране на български звезди в ромските махали започва!
Advertisements

Posted on февруари 4, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: