Новите проекти на TV7 (Видео)

Няма невъзможни неща!

От следващия уикенд TV7 стартира с обновена програмна схема, част от която са предаванията „Сблъсък“ и „Терминал 7“. Диана Радева, заедно с Иван и Андрей, които отново ще влязат в кожата на водещи върху синьо-червения ринг, ни показа подготовката на студиата  на новите продукции.

Всяка събота в „Сблъсък“ темите ще са свързани с актуалните теми, а тези в неделя ще са около мъжко-женските отношения, казаха Иван и Андрей. До първото издание следващата събота, 9 февруари, остава загадка единствено красивото момиче, което ще оповестява началото на всеки рунд.

„Сблъсък“ пред 10 г. успя да накара хората да спорят открито, но това в наши дни изглежда като пеене на детски църковен хор, подчертаха водещите. Въпреки това те изразиха своята увереност, че предаването, което ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 по TV7,  отново ще приковава половин България пред телевизорите.

Видяхме  до къде е стигнала подготовката на сетовете на „Жените говорят“, „Съдът влиза“, „Град на ангели“ и „Игри на съдбата“, които са част от рубриките в „Терминал 7“.

В студиото на „Винаги в неделя“ бяха Миглена Ангелова и Дейвид Славчев, репортер, с които зрителите на TV7 ще се срещат всеки уикенд.

Водещата на  „Открий себе си Миглена Ангелова обяви, че не е изчезнала, а е развивала себе си през годините. Аз съм си двигател в живота, заяви дамата и подчерта, че ако човек смята, че е открил себе си, то няма смисъл да живее.

Тя разказа каква е причината дълги години да подминава Иван и Андрей все едно, че са невидими, както и защо ги харесва.

Дейвид Славчев ще внесе в „Открий себе си“ мъжката гледна, разясни г-жа Ангелова. Той ще бъде главен редактор и репортер на „Съдът влиза“- мястото, където човешки проблеми могат да се покажат и дискутират, стана ясно от разговора.

Advertisements

Posted on февруари 3, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: