bTV Action на 2 години – фотоконкурс

bTV Action на 2 години - фотоконкурс

bTV Action на 2 години – фотоконкурс
сн. bTV Media Group

 Под девиза „Повече от емоция”, bTV Action затвърждава позицията си на динамичен и модерен телевизионен канал, насочен към младата градска аудитория с високи изисквания към телевизионното съдържание. Това е каналът на активните, динамични хора, които обичат адреналина.
След като bTV Action показа на своите зрители през първата си година какво е вълнуващ екшън, сега е ред и на зрителите да покажат какво за тях е истински екшън. Събитието ще се отбележи в ефира на медиата с фотоконкурс на тема „Какъв е твоят екшън„.
От 1 до 28 февруари, желаещите могат да качат своя снимка на btv.bg/action/konkurs, показваща най-добре кое е нещото, което ги кара да чувстват прилив на адреналин. Победителят в конкурса ще получи уникален планински велосипед с визията на bTV Action.
* * * * * * *
Канал със силни емоции, bTV Action ще продължи да предлага много качествен футбол, световни кинопродукции, документални филми и сериали. Зрителите на канала ще имат възможността да гледат ексклузивно и редица церемонии от престижни международни награди. bTV Action, заедно с други канали от bTV Media Group, притежава ексклузивните права за излъчването на мачовете от UEFA Шампионска Лига и мачове от Лига Европа за 3 години, права за италинаската волейболна Серия А1, както и ексклузивни договори за едни от най-интересните спортни събития през годината.
През 2012 г. редица блокбъстъри вдигнаха адреналина на зрителите на bTV Action,  а едни от най-добрите световни сериали като хитовете „Спартак: Кръв и пясък”, „Менталист: Крадецът на мисли” и други, направиха своята премиера у нас чрез медиата.  Още с първите дни на 2013 г. bTV Action започна премиерното за България излъчване на безспорния хит „Щитът”.
Наградата от фотоконкурса на bTV  сн. bTV Media Group

Наградата от фотоконкурса на bTV
сн. bTV Media Group

Advertisements

Posted on февруари 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: