“Денис и приятели” търсят “Най-секси момиче в България”

"Денис и приятели" - БНТ

„Денис и приятели“ – БНТ

Като част от пролетния си сезон късното шоу на Денис Ризов ще заснеме атрактивното, щуро, забавно и секси риалити шоу “Най-секси момиче в България”. За целта водещият ще пусне скаути из осем града на България, за да открият най-готините жени. Няма ограничения за възраст, занимание и амбиции. В търсенето ще се включат всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристига пак Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто.
За да спечелят приза най-секси, кандидатките ще минат през изпитания и на всички екстремни изпитания, които ще гледат и зрителите на БНТ1. Победителката в нестандартното състезание ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И, разбира се, ще я дават по телевизията, и то почти всяка вечер.
Първият кръг на надпреварата ще се състои в два етапа през месеците февруари и март, като момичета-скаути ще обиколят Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Велико Търново, Перник, Пловдив и София.
Информация за точните дати ще бъде представена на сайта на предаването – http://www.denisandfriends.com, както и на официалната фейсбук страница – http://www.facebook.com/denisandfriends. Всички кандидатки, които смятат, че отговарят на критериите могат да пишат на casting@denisandfriends.com, където да изпратят снимка и кратка информация за себе си.

Posted on февруари 1, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: