Още един зрител на ”Домашен арест” на снимачната площадка

Галин Иванов от Враца в ”Домашен арест”

Галин Иванов от Враца в ”Домашен арест”

Още един зрител и фен на сериала се докосна до магията на „Домашен арест”, съобщиха от bTV.

Галин Иванов от Враца, който отговорил вярно на загадката „Какво иска да каже Зара на баща си”, отиде на снимачната площадка на сериала и стана част от снимачния процес. Студентът в 4-ти курс, специалност „Строителство на сгради и съоръжение” във ВСУ „Любен Каравелов”, сподели пред екипа: „Никога досега не съм бил на снимачна площадка и се радвам, че имах възможността да видя как се случват нещата „зад кадър” и то на любимия ми „Домашен арест”. Беше изключително вълнуващо, а запознанството ми с актьорите е незабравимо.”

* * * * * * *

Този петък, 1 февруари, зрителите ще станат свидетели на това, какво е способен да направи човек от любов към изкуството и… кюфтенцата.
Тон на действието дава мама Еми, която си поръчва портрет. Тъй като няма пари, тя взема от Анастасия под предлог, че е болна и й трябват за лечение. Зара разкрива баба си, но не успява да я изнуди. В крайна сметка истината излиза наяве, а Анастасия и Коцето изведнъж се оказват в епицентъра на събития, които принуждават мъжкия мъж да позира за жълти стотинки. Как се стига до тази ситуация – в петък вечер от 20:00 часа по bTV.

Тайните и загадките в къщата стават още повече, когато Коцето разбира, че Сиси не му говори. Причината естествено остава неизвестна за него. Коцето не успява да я разгадае дори и след жокера, който му дава Зара и помощта, която му оказва Емко. В крайна сметка Анастасия признава, че е обидена от изказване на Коцето, но впоследствие става ясно, че изказването не е било по неин адрес. Коцето решава, че е време и той да се обиди на Сиси, но точно в този момент се появяват… кюфтенцата. Каква ли е тяхната роля…

Advertisements

Posted on януари 31, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: