Teлевизионната легенда „Сблъсък“ се завръща в ефира на TV7

Предаването тръгва на 9 февруари от 8 ч.

На 9 февруари, събота, в ефир се завръща култовото шоу „Сблъсък“, в което зрителите отново ще видят в ролята на водещи Иван и Андрей. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 ч. и ще бъде с обичайната си продължителност от един час.
Шоуто тръгва отново в класическия си вид, в който е познато на зрителите от 2001 г. насам. Отново два отбора от по двама души ще спорят на боксов ринг по актуални обществено-политически и житейски теми. Сблъсъкът ще се решава в три рунда, а темите ще бъдат подкрепени от любимите на зрителите комедийни рубрики „Звездите ми го говорят“, „Култура ми Янко“, анимацията „Приключенията на Недялко Ем. Цанев“, пародията „WC шоп“ и полето за детски бисери „Без зъби“.

 

Актуалните теми ще се разглеждат в съботното издание, а в неделното ще се нищят принципни конфликти от типа противопоставяне на мъже срещу жени, пушачи срещу непушачи и т.н. До първото издание следващата събота остава загадка единствено красивото момиче, което ще оповестява началото на всеки рунд.


„Сблъсък“ е първото предаване, което научи хората да изразяват свободно различното си мнение на високи децибели в ефир. За 10 г. „Сблъсък“ има над  500 успешни издания, над 750 ч. ефирно време и над 2500 гости.
„Сблъсък“ се завръща, за да напомни, че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Advertisements

Posted on януари 30, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: