Личности с крайни позиции в ”Стани богат”

stefan-sofiyanski-i-iva-v-stani-bogatИграят вицепремиер и телевизионен мафиот; политика, музика и дори въпросът за тютюнопушенето са само част от темите, по които бъдещите участници са имали различни мнения

Възможно ли е политически опоненти да седнат един до друг и да играят в името на обща кауза? Или риалити звезда и утвърден историк да разсъждават върху общи въпроси?
 Всичко ще бъде възможно в новия сезон на „Стани богат”, който ще събере известни личности с крайни позиции и мнения в ефира на Нова ТВ.
Сред потенциалните двойки, които ще седнат на стола на богатството, са министър и актьор, известен с ролята си на мафиот, рапър и поп-фолк изпълнителка, световен шампион и доказан треньор, утвърдени и прохождащи музикални изпълнители.
Пред водещия Ники Кънчев ще застанат хора, които не веднъж са изразявали несходните си позиции в публичното пространство. Политически убеждения, музикални пристрастия и дори въпросът за тютюнопушенето на обществени места са само част от темите, по които бъдещите участници са имали противоположни мнения.
В студиото на „Стани богат” обаче, всички те ще бъдат изправени пред предизвикателството да загърбят различията и да играят като отбор.
Кои ще бъдат първите участници; ще поставят ли благотворителността над личните си убеждения, ще успеят ли да се обединят в името на една добра кауза – ще разберем в „Стани богат” от 4 февруари, от 20 до 22 ч. по Нова ТВ, всеки понеделник.
Advertisements

Posted on януари 30, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: