„Лице в лице” се удължава с още половин час

3a_ox4lu9

Публицистичното предаване на bTV с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев удължава времетраенето си с още половин час от понеделник, 4 февруари.

Лице в лице”, което бързо се превърна в eдно от най-гледаните актуални предавания в ефир, от понеделник ще се излъчва всеки делничен ден от 17:30 до 19:00 часа.
Целта на промяната е да даде възможност за изговаряне на все повече актуални теми, важни за зрителите. С нажежаването на политическите страсти и предстоящите избори, екипът на предаването ще разшири кръга от въпроси, на които зрителите ще намират своите отговори чрез дискусиите в студиото. Интересни събеседници от политическия и обществения живот ще продължат да дават различни, конфликтни и неочаквани гледни точки по темите, които са важни за българските граждани. С преки включвания от цялата страна репортерите на „Лице в лице” ще информират зрителите за важните събития в момента, в който се случват.
От понеделник до четвъртък Цветанка Ризова и Димитър Цонев ще продължат да водят „Лице в лице” заедно, а всеки петък един от тях ще представя своето виждане за акцентите от седмицата.

* * * * * * *

Токшоуто стартира като половинчасово на 15 октомври 2012 г., а преди края на първия си месец му бе даден още половин час.

Advertisements

Posted on януари 30, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: