Подробности за новото българо-ромско реалити шоу „Шатра“

Подробности за новото българо-ромско реалити шоу "Шатра"

Както вече бе обявено, първите български звезди, които ще изгреят в ромската махала „Изток“ в Кюстендил като участници в първия сезон на новото реалити шоу „Шатра“, са Деляна Маринова-Джуджи, Андрей Слабаков и Любо Киров. Сега продуцентите на интригуващия формат, излъчен с успех в Румъния и Сърбия, разкриват нови подробности около регламента и участниците в българската „Шатра“.

Деляна Маринова-Джуджи, Андрей Слабаков и Любо Киров ще трябва да докажат на 24-те члена на фамилия Любенови, че са готови да споделят не само веселите моменти, но и ежедневните проблеми и трудности. В края на втория ден главата на семейство Любенови ще има трудната задача да реши кой ще си отиде първи. Останалите двама ще се борят за титлата „пълноправен член на семейството“, която завинаги ще отличи един от тях като ромски любимец.

Преди отпътуването Любо се раздели с любимата си Никол, но Андрей Слабаков категорично отказа да тръгне без своята Маша. Джуджи взе със себе си чифт обувки на високи токчета и един от най-големите си страхове. Кои са Никол и Маша и от какво се страхува Джуджи ще стане ясно до броени дни.

Предстои да станат известни още подробности около шоуто, което стартира на 5 февруари по Нова телевизия и в което всяка седмица три нови звезди ще споделят ромския бит с различни семейства в страната.

Advertisements

Posted on януари 28, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: