„Гласът на България” тръгва на 11 февруари + Видео

112Виктория Терзийска от водещ става ментор на мястото на Мариана Попова; Миро отново е треньор; Данчо Караджов заменя Кирил Маричков, а Преслава заменя Ивана
Основен водещ – DJ Мартен Роберто. Екипът на предаването бе обявен още през септември миналата година.

Вторият сезон на позитивното музикално шоу ще изненада с невероятни таланти и съревнование на журито за всеки един от тях

* * * * * * *
Дългоочакваният втори сезон на музикалното шоу „Гласът на България” (първият завърши на 24 октомври 2011 г. с победител Стелияна Христова)  стартира в ефира на bTV на 11-ти февруари 2013.Тази година състезанието, в което единствено гласът има значение, ще бъде още по-завладяващо, а надпреварата за мечтаната титла ще се превърне в „личната битка” на 4 доказани имена на музикалната сцена: Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро.

Кой от треньорите ще открие „Гласът” и ще го превърне в „Гласът на България”? Задачата им няма да бъде никак лесна, защото според уникалното за този формат правило те ще трябва да изберат талантите в своя отбор без да ги виждат, само и единствено по качествата на техния глас.

* * * * * * *
„Гласът на България” се реализира по един от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто за вокални таланти е реализирано в над 40 държави, като навсякъде постига огромен успех. През 2011 г. “Гласът на България” доказа, че е най-позитивният и обичан от зрителите ТВ музикален формат, и водени от това, участниците във втория сезон са забележително талантливи. Явилите се за прослушване кандидати са от 165 населени места от цяла България, на възраст между 16 и 66 години, хора, реализиращи се не само в сферата на музиката. Между  допуснатите до участие в шоуто има сладкар, строителен инженер, фризьор, пенсионер и много студенти и ученици.
Водещ на “Гласът на България” отново е атрактивният DJ Мартен Роберто, който бе втори водещ в първи сезон.Негова е задачата да преведе състезанието през основните за формата етапи: „кастинги на тъмно”, „двубои” и „концерти на живо”.

Вторият сезон поднася на зрителите много интригуващи изненади, които ще направят битката за „Гласът на България” още по-оспорвана, а съревнованието между треньорите напълно непредвидимо. Като изненада се пази и името на ко-водещия, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо.

Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата „Гласът на България”, но и за специална награда, предоставена от bTV.
Eпизодите на музикалното шоу ще се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и ще бъдат достъпни по всяко време след излъчването им.
Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент – „Седем осми”.
Advertisements

Posted on януари 25, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: