Булсатком мисли и мълчи след нова оферта на bTV

BTVKOMСъобщение на Управителния съвет на bTV Media Group

С цел преодоляване на негативните последици за над милион наши зрители, ръководството на bTV Media Group изпрати ново предложение за продължаване на договора с Булсатком. Предложението съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.

Срокът на предложението изтича на 21 януари. Разчитаме, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите на bTV Media Group, без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.

При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок.

Позиция на Булсатком: Мислим и млъкваме

Във връзка с информацията на bTV за новата оферта, Младенка Джалова, ръководител на маркетинг отдела на Булсатком заяви: Офертата от страна на bTV наистина е различна от предишната им, но с много малко, дори може да се каже, че е почти същата. Въпреки това ние ще я обсъдим, ще проведем дискусия и след това ще вземем крайно решение дали да я приемем и при какви условия и варианти.

От страна на Булсатком спират публичните изявления до приключването на новия кръг от преговори, тъй като считат, че предложеният от bTV стил е в разрез с добрата бизнес етика и уронва доверието на потребителите.

Advertisements

Posted on януари 20, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: