"Булсатком" излъчва TV7 незаконно

„Булсатком“ излъчва TV7 незаконноThe best home videos are here

TV7  и Super 7 спряха  сигнала, излъчван към „Булсатком“ в полунощ на 12 януари. Въпреки това, операторът продължава да излъчва незаконно чрез ефирно разпрострастранение TV7. За  арогантното и пиратско  поведение на „Булсатком“ ще сезираме съответнит е органи и  ще си потърсим правата в съда.
Припомняме, че след продължилите повече от две седмици преговори и извиване на ръце от страна на „Булсатком“ споразумение не беше постигнато. Предложените от нас взаимоизгодни и пазарни условия не бяха приети до края на работния ден днес и това ни принуди да предприемем тази крайна мярка.
От началото на годината излъчваме програмите на ТV7 и Super7 към „Булсатком“ безплатно в интерес на зрителите ни, за да не губят достъпа си до качествена публицистика и обективни новини. От позицията си на монополист „Булсатком“ налага едностранно неизгодни за телевизията условия. Затова ние сме принудени да защитим авторските си права и труда на работещите в медиите ни.
Обръщаме се към зрителите ни да потърсят коректните кабелни оператори, за да продължават да гледат програмите на ТV7 и Super7. Защото въпреки изнудването от страна на „Булсатком“, ние ще продължаваме да работим за вас и да предлагаме все по-качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.
Advertisements

Posted on януари 12, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: