Още нови лица в TV7 и BBT (News 7)

На пресконференция днес изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков представи две от новите водещи на новините – Валентина Войкова и Лиляна Боянова, и обяви лицата на „Междинна станция“, които ще бъдат част от уикенд програмата на телевизията.
В първата половина на февруари ще стартира уикенд блокът по TV7, в който водещи ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, Жени Калканджиева и Мая Савова заедно с Катето Евро, Диана Алексиева, Ирина Тенчева, Искра Онцова и Любен Дилов-син.
Култовото предаване „Сблъсък“ ще се завърне в оригиналния си формат и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 до 9 сутринта. Негови водещи в началото ще бъдат Иван и Андрей, които популяризираха формата при неговото представяне в България.
Предаването на Любен Дилов–син ще бъде представено в оригиналния му пълен вариант, според първоначалния замисъл за един напълно оригинален, нов, български формат. Представянето на популярния водещ и любимото на зрителите прасе ще бъдат запазени в автентичния им вид, като форматът ще се доразвива в уикенд следобедите по TV7. Любен Дилов–син ще бъде и главен сценарист на нов български сериал, който TV7 планира да излъчи през есенния сезон на 2013. Това ще бъде модерен, динамичен формат, смесващ риалити и класически кино-разказ, също нов за България жанр – т.нар. Scripted reality.
Едно от емблематичните лица на новините в българския ефир, Валентина Войкова, която доскоро беше лице на bTV Action, ще бъде водеща на централната емисия на новинарския канал News7. Освен нея, най-важните събития в първия 24-часов новинарски Full HD канал ще представя и друга обичана водеща – Миа Сантова, която в момента води авторското предаване „Уикенд с Миа Сантова“.
Ново лице в новинарския екип на TV7 е Лиляна Боянова, която ще бъде водеща на централния информационен блок „Добър вечер, България!“ още от края на януари. Тя има опит като репортер в телевизиите bbt и bTV, и бе водеща на централната емисия новини на PRO.BG.
Advertisements

Posted on януари 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: