Нова турска поредица в праймтайма на bTV – „Огледален свят”

Хазал Кая се завръща в ефира на bTV в сериала „Огледален свят” („Adını Feriha Koydum“ – Турция, 2011 г.) от 14 януари 2013 г.

От по-следващия понеделник зрителите на bTV ще имат възможност да проследят сериала с участието на Хазал Кая („Забраненият плод”) – „Огледален свят”.
Най-гледаният чуждестранен сериал в интернет (voyo.bg) ще стартира в телевизионен ефир с два епизода от 20:00 до 22:00 часа , а след това ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:00 часа.

* * * * * * *

Фериа (Хазал Кая) е младо момиче, което живее в луксозен квартал. Баща й е портиер в жилищен блок , в който обитават малък приземен апартамент. Фериа се озовава в един далечен за нея свят, в който желанията и възможностите са безкрайни.

Нейните мечти  и реалността ще се вплетат в едно, когато тя е приета в частен университет с пълна стипендия. Мигновено Фериа става център на внимание за горните курсове в университета – включително и за Емир, който е богат и красив плейбой! Носейки дрехите на своите богати съседи, Фериа изглежда на външен вид богата, но докога ще може да поддържа имиджа на заможна млада дама?

Красивата дъщеря на портиера ще се отдалечи от света, на който принадлежи, навлизайки във фалшив свят, който самата тя си построява и е негова принцеса. Уви, този нов свят ще погълне не само нея, но и семейството й. Освен това, борбата в реалния живот довежда до сблъсък с майка й, от който връщане назад няма…

Posted on януари 6, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: