Николай Бареков за новите проекти на TV7 + ВИДЕО

Новинарският канал News7 ще бъде най-големият афилиейт на CNN за Източна Европа, заяви изпълнителният директор на TV7, Super7 и BBT Николай Бареков във „Факторът Кошлуков“.

Той припомни, че в края на миналата година медията сключи договор със CNN International, по силата на който News7 ще използва студиа, коментатори и ще придобие ексклузивни права за излъчването на програми на световния информационен гигант.
Новинарският канал, който ще се излъчва на честотите на ВВТ, ще предложи на зрителите разнообразна програма, в която освен новини, ще има и предавания, стана ясно от разговора в студиото. Шефът на TV7 изтъкна, че медията разполага със сериозен кадрови потенциал, който може да осигури 24-часов новинарски блок и включвания от най-горещите точки, когато това е необходимо.

Бареков заяви амбиция ръководените от него медии да покажат нови стандарти в правенето на телевизия и интересна програмна схема, която да ги изведе на челни позиции. Той припомни, че е успял да привлече едни от най-емблематичните имена от конкурентни телевизии – Витомир Саръиванов, Мая Костадинова, Валентина Войкова, Иван и Андрей, Любен Дилов-син и др. По думите на изпълнителния директор този медиен трансфер ще прикове вниманието на аудиторията не само в делничните дни, но и през уикенда.

Следващата седмица ще е решаваща за преговорите между TV7 и „Булсатком“, обяви Бареков. TV7 има ясни условия за подписване на договора. Те се основават на справедлива цена, която да е формирана на базата на абонат на „Булсатком“, а не на някаква хипотетична основа, аргументира се изпълнителният директор.

Advertisements

Posted on януари 5, 2013, in ТВ - Телевизия. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: